Turisme

Norwegian med fortsatt passasjervekst og solid fyllingsgrad

Passasjerveksten fortsatte for Norwegian i oktober. Totalt fl?y over 2,2 millioner passasjerer med selskapet denne m?neden, en ?kning p? 15 prosent sammenlignet med samme m?ned i fjor. Fyllingsgraden var p? 81,6 prosent, opp 2,3 prosentpoeng.
I oktober fl?y 2 243 560 passasjerer med Norwegian, en ?kning p? 15 prosent sammenlignet med oktober 2013. Den totale trafikkveksten (RPK) ?kte med 39 prosent, mens kapasiteten (ASK) ?kte med 35 prosent denne m?neden. Fyllingsgraden var 81,6 prosent, opp 2,3 prosentpoeng.

– Vi er sv?rt godt forn?yd med at passasjerveksten fortsetter i oktober, spesielt i lys av at vi har 35 prosent flere seter i salg sammenlignet med samme m?ned i fjor. At flere og flere kunder utenfor Skandinavia velger Norwegian, illustrerer at vi f?r et stadig sterkere fotfeste internasjonalt og at v?re nye, mer milj?vennlige fly, hyggelige service om bord og lave priser blir godt mottatt, sier administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.
Norwegian gjennomf?rte 99,9 prosent av de planlagte flygningene i oktober, hvorav 86,7 prosent gikk p? oppsatt rutetid.
I oktober fikk Norwegian levert en fabrikkny Boeing 737-800. Selskapet f?r levert totalt 14 Boeing 737-800 i l?pet av 2014 og har allerede f?tt fire 787 Dreamlinere i ?r. Norwegians flyfl?te er blant de mest moderne og milj?vennlige i Europa.
Se detaljerte trafikktall i vedlagte pdf.
Kontaktpersoner:
Kommunikasjonsdirekt?r Anne-Sissel Sk?nvik, tlf. 97 55 43 44
Finansdirekt?r Frode Foss, tlf. 91 63 16 45

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 100 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. Norwegian har blitt k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards b?de i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.0000

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy