Nye kappe- og slipeprodukter for olje- og gassindustrien

Norton lanserer et nytt sortiment kappe- og slipeprodukter spesielt beregnet for olje- og gassindustrien.I sortimentet som har betegnelsen Oil & Gas, inng?r kappeskiver,
navrondeller og lamellrondeller.
Sliping og kapping er vanlig benyttet bearbeidingsmoment innen olje- og gassindustrien b?de n?r det gjelder produksjon, reparasjon og vedlikehold av f.eks. hav- og landbaserte oljerigger, r?rledninger, petrokjemiske anlegg mm. Det er vanligvis et krevende bearbeidingsmilj? som stiller spesielle krav p? de kappe- og slipeproduktene som skal benyttes. Norton lanserer n? et sortiment kappeskiver, navrondeller og lamellrondeller beregnet for akkurat dette form?let. Nortons kappeskiver Oil & Gas finnes i diameter 115 mm ? 230 mm og i ulike tykkelser fra 1,0 ? 2,5 mm og navrondellene for sliping i 115 mm ? 230 mm diameter i tykkelse 4 mm (for fugefresing, sliping og ogs? kapping) samt 7 mm (for sliping). De oppfyller de h?yeste sikkerhetskravene og gir hurtig kapping og sliping med lang levetid og lavt vibrasjonsniv? noe som gir et komfortabelt arbeidsmilj? for brukeren oppgir produsenten.
I Oil & Gas-sortimentet inng?r dessuten lamellrondeller i 125 mm diameter for jern, st?l og rustfritt.
De oppgis gi hurtig sliping, meget fin flate og ha lang levetid. Samtlige produkter i Oil & Gas-sortimentet er jernfrie dvs. gir ingen forurensinger p? arbeidsstykket som i sin tur skulle kunne for?rsake skader p? det ferdige anlegget p? sikt.
?Takket v?re dette nye sortimentet spesielt beregnet for offshoreindustrien kan betydelige produktivitets?kninger oppn?s samtidig som brukeren f?r et bedre arbeidsmilj? takket v?re lavere vibrasjonsniv?? sier Audun Hjelseth, salgsansvarlig hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverand?r av slipeprodukter og inng?r i Saint-Gobain Abrasives som er verdens st?rste produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.

1000

Authors

Related posts

Top