Turisme

Norwegian presenterer tallene for tredje kvartal

22-10-2014 10:07 Norwegian Norwegian Air Shuttle ASA presenterer tallene for tredje kvartal 2014 i morgen torsdag 23. oktober. Tallene presenteres av administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.

Norwegian Air Shuttle ASA presenterer tallene for tredje kvartal 2014 i morgen torsdag 23. oktober. Tallene presenteres av administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.
Tid: Torsdag 23. oktober klokken 8.30
Sted: Felix konferansesenter, Bryggetorget 3, Aker Brygge, Oslo

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 100 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. Norwegian har blitt k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards b?de i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.0000

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy