Turisme

IATA-topp til ?rets Avinor-konferanse

Temaene under konferansen ?Gateway to Scandinavia? omfatter interkontinental ruteutvikling, klima, og vekstmuligheter i det skandinaviske markedet.
-I ?r feirer Avinor-konferansen 5-?rsjubileum ? og jeg ser fram til den sterkeste foredragsrekken vi har presentert fram til n?, sier konsernsjef i Avinor, Dag Falk-Petersen.
IATA om framtidens utfordringer
International Air Transport Association (IATA), som organiserer flyselskap over hele verden, er regnet for ? v?re en av de mest innflytelsesrike interesseorganisasjonene innenfor luftfarten. Visepresident Paul Steele, som gjester konferansen, har tidligere ledet WWF International og Air Transportation Action Group (ATAG).
-IATAs vurderinger av hva slags utfordringer b?de flyselskapene og lufthavnene st?r overfor ? b?de n?r det gjelder klima, trafikkutvikling og hva som vil kreves av lufthavnene i framtiden , m? vi lytte til, sier Falk-Petersen.
Et blikk mot et av verdens st?rste lufthavnprosjekter blir det ogs?. Operasjonell direkt?r for Emirates, Geoff Hounsell, vil gi en orientering om byggingen av den nye lufthavnen i Dubai til 200 milliarder kroner ? med kapasitet til 200 millioner passasjerer.
Norwegian og SAS stiller ogs? p? konferansen, og vil legge fram sine strategier for ? m?te markedsutfordringer i b?de i Skandinavia og internasjonalt.
Moderator p? konferansen er Siv Meisingseth. Hun er tidligere kommunikasjonsdirekt?r hos Norges Bank og SAS, og p?troppende kommunikasjonsdirekt?r hos Plan Norge.
Konferansen finner sted p? Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen. Du kan lese mer om programmet for konferansen og finne informasjon om p?melding her.
Journalister har gratis adgang og bevertning under konferansen. Hotellutgifter m? dekkes av alle deltakerne.
Kontaktpersoner:
Konferanseansvarlig Torunn Sneltvedt, tel. 95 80 00 11
Pressesjef Sindre ?nonsen, tel. 91 67 57 07
Avinor bidrar til at rundt 50 millioner flypassasjerer kan reise til og fra selskapets 46 lufthavner p? en sikker og effektiv m?te. 3000 medarbeidere har ansvar for ? planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Dette inkluderer t?rn og kontrollsentraler, bakketjeneste og utvikling av serviilbud ved lufthavnene. Oslo Lufthavn AS er heleid datterselskap og OSL har alene en ?rlig trafikk p? rundt 20 millioner passasjerer. Avinor er et statlig aksjeselskap og finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg p? lufthavnene.
0000

Similar Posts