Turisme

Reiser til New York ?ker kraftig

I ?r har antall bookinger til USA virkelig f?tt fart p? seg. Ticket Feriereisers bookingstatistikker viser at New York ?ker med 25 prosent sammenlignet med tall fra i fjor, mens reiser til Fort Lauderdale ?ker med 81 prosent.
I forbindelse med USA-dagene til Ticket i uke 43 har Ticket sett p? reiser til USA. P? topp 5 ligger det hele 3 destinasjoner i popul?re Florida: Orlando, Miami og Fort Lauderdale. Mye av den ?kende interessen til Florida kan skyldes flere nye ruter over dammen, men ogs? st?rre p?gang p? cruise.
– Et cruise i Karibien har blitt veldig popul?rt for v?re kunder. N? som det har blitt b?de billigere og enklere ? komme seg til USA og Florida har vi virkelig f?tt ?ynene opp for hva slags ferie et cruise der borte kan tilby. Det er alt fra fantastisk snorkling, bading med delfiner, og oppleve flere karibiske ?yer. Rett og slett en herlig ferieform, forteller Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.
Helikoptertur i New York
Flere ?nsker ? bruke ferien sin p? opplevelser. Mens noen velger ? reise til Disney World i Orlando, har andre lyst til ? booke helikopterturer i New York og i Grand Canyon.
– Ellers kan man for eksempel kj?re Route 66 til vestkysten. Det er i det hele tatt tusenvis av ting ? oppleve i USA og da er det ikke s? rart det har blitt mer popul?rt de siste ?rene – for alle aldersgrupper, sier Wolff Andresen.
USA-dager hos Ticket
Hele uke 43 er det duket for USA-dager i alle Tickets 19 butikker. Det blir pyntet med flagg, bakt gode brownies, og kundene f?r gode tips og hjelp for sin neste USA-reise. I tillegg har Ticket, i samarbeid med United Airlines, en konkurranse p? Instagram. Der skal man ta bilde av noe man forbinder med USA, som for eksempel en cowboyhatt, og tagge bildet med #ticketreiser. De to beste bildene vinner et reisegavekort p? flybilletter med United.
Alle bildene blir ogs? vist p? Tickets Facebookside: http://www.facebook.com/ticketferiereiser
Reiser til USA, topp 10:
1. New York
2. Orlando
3. Miami
4. Los Angeles
5. Fort Lauderdale
6. San Francisco
7. Houston
8. Minneapolis
9. Las Vegas
10. Boston
*Bestillinger hos Ticket Feriereiser gjort frem til 15. oktober 2014. Gjelder reiser til USA.

Ticket Feriereiser AS er en av Norges st?rste reisebyr?kjeder, med tilstedev?relse i de fleste st?rste byene i landet, samt p? www.ticket.no. Hos Ticket finnes alle typer reiser samlet p? ett og samme sted. Her kan man bestille flybilletter, hotell, leiebil, charterreiser, restplasser, cruise, rundreiser og weekendturer.

0000

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy