Turisme

KGK lanserer dekktrykksensorer (TPMS) p? det norske markedet

KGK lanserer n? dekktrykksensorer (TPMS) fra VDO, Beru, Schrader og Sens-It. Sensorene inneholder elektronikk som overv?ker trykk, temperatur og bevegelse. KGK har som ambisjon ? v?re totalleverand?r av dekktrykksensorer og med utvalget fra VDO, Schrader, Beru og Sens-It kan vi dekke s? og si hele bilparken i Norge. Divisjonssjef Erik Eidem i KGK Norge AS uttaler: KGK er i stor endring og de siste m?nedene har vi lansert en rekke nye produktomr?der og n? har vi ambisjon om ? bli Norges mest komplette p? dekktrykksensorer. Han uttaler i tillegg: Med v?r B2B e-handelsl?sning www.autokatalogen.no blir det enkelt ? finne riktig sensor til hver enkelt bilmodell.
Alle nye person- og campingbiler registrert etter 1. november 2014 skal v?re utstyrt med et system som overv?ker dekktrykket p? alle hjul (TPMS). Gode dekk og riktig lufttrykk er blant de viktigste sikkerhetsfaktorene for ? holde bilen p? veien, fordi kontaktflaten til veibanen p? en vanlig bil totalt kun er p? st?rrelse med fire h?ndflater. Videre er for lavt lufttrykk med p? ? ?ke drivstofforbruket vesentlig, og dermed ogs? ?kt forurensing. Med dekkoverv?kningssystemet Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) f?r man feilmelding om ett eller flere av hjulene har feil lufttrykk.
Forh?ndsprogrammerte sensorer
Sensorene inneholder elektronikk som overv?ker trykk, temperatur og bevegelse. De fleste sensorene monteres p? felgen med ventilen stikkende ut. Sensorene fra VDO, Schrader og Beru er forh?ndsprogrammerte, og passer dermed kun til de bilene de er programmert til.
REDI-serien
VDO sin nyvinning er; REDI-serien. Sensoren limes fast p? innsiden av dekket og er derfor mer beskyttet mot skader, b?de ved montering og ved bruk, samtidig som man kan benytte en normal ventil. Plasseringen forenkler montering av dekk til felg, og sensoren kan ved behov flyttes til et annet dekk. Sensorene kommer i 3 utgaver hvor hver utgave er forh?ndsprogrammert til mange forskjellig biler og biltyper. Denne serien dekker ca 60% av bilparken i Europa som har behov for slike sensorer.
Programmerbare til hver bil
Sens-It Alligator-serien er programmerbare og m? tilpasses hver enkelt bil. Imidlertid er dette en rask operasjon ? utf?re, og reduserer lagerhold vesentlig. Sensoren kan ogs? klones slik at den f?r de samme dataene som bilens originale sensor, noe som vil lette skifte mellom sommer- og vinterdekk p? biler uten automatisk tilpasningsfunksjon som p? f.eks. enkelte Toyota- og Renault-modeller. Felles for alle sensorene er at de beh?ver den samme tilpasning p? enkelte bilmodeller, slik en OE-sensor ogs? m?.

KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 933 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet:www.kgk.no
016250

Similar Posts