Turisme

Hoteller i Jordan vil sl? verdensrekord

De ansatte og ledelsen fra en lang r?kke jordanske hoteller vil torsdag den 30. Oktober fors?ge at s?tte verdensrekord i at danne det st?rste flydende menneskelige maleri.
De hundredvis af deltagere vil v?re if?rt t?j i samme farver, og sammen vil de flyde p? Det D?de Hav, s? deres kroppe vil danne et gigantisk maleri. Hvad maleriet vil forestille, afsl?res f?rst under selve begivenheden, der kan opleves fra Det D?de Havs kyst.
Det D?de Hav ligger 420 meter under havets overflade og er dermed Jordens laveste punkt. Udover det store saltindhold er det ogs? rigt p? mineraler, og det er ikke muligt for et menneske at synke til bunds i det saltholdige vand.
F?lgende hoteller deltager I rekordfors?get:
Crowne Plaza Jordan Dead Sea Resort and Spa, Holiday Inn Resort Dead Sea, Jordan Valley Marriott Dead Sea and Spa, ,Movenpick Resort and Spa Dead Sea, Hotel, Kempinski, Hotel Ishtar, WinterValley, Warwick Resort and Spa, Dead Sea Spa Hotel, Hilton Dead Sea Resort and Spa, and the King Hussein Bin Talal Convention Center.
Atlantis Rejser tilbyder pakkerejser til Jordan med fly fra Oslo:
Priseksempel for pakkerejse til det D?de Hav med fly fra Oslo:
Syv n?tter p? det femstjernede Kempinski Hotel Ishtar p? dobbeltv?relse med balkon og havudsigt inklusive halvpension.
Fra 9.726 NOK pr. person (ved 2 personer).
Afrejse Tors. 30 okt. 2014
Hjemrejse Tors. 6 nov. 2014
P? apollo.no kan du se flere tilbud og priser p? rejser til Jordan
United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogsa? i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enesta?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeider pa? en profesjonell ma?te. Vi tilbyr integritet, ha?rdt arbeide, pa?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

1100

Similar Posts