Reiser

Forerunner 920XT – avansert GPS-multisportklokke med teknikkanalyse og tr?dl?se funksjoner

Schaffhausen, Sveits, 1.Oktober, 2014 ? Garmin International Inc., et datterselskap av Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), lanserer Forerunner 920XT ? en avansert GPS-multisportklokke med teknikkanalyse og tr?dl?se funksjoner. Klokken viser detaljerte data for sv?mming, sykling og l?ping og kvalifiserer b?de eliteut?veren og mosjonisten til ? l?fte treningen til et nytt niv?. I Forerunner 920XT f?r du funksjoner for l?psdynamikk1, som inkluderer l?psfrekvens, vertikal oscillasjon og tid med bakkekontakt. Klokken beregner kondisjon (VO2 Maks), gir et konkurransevarsel og ansl?r tid for restitusjon. For sv?mming ser du sv?mmeavstand, tempo, sv?mmetaktype, antall tak, loggf?ring av ?velser og hviletidstaker. Forerunner 920XT er i tillegg utstyrt med funksjoner for smartvarsling, som gir deg mulighet til ? motta e-post, tekstmeldinger og andre varsler direkte p? klokken. Tr?dl?se funksjoner2 (BLE og WiFi) gir automatiske opp- og nedlastingsmuligheter til Garmin Connect, sporing i sanntid og deling av resultater i sosiale medier. I tillegg er klokken utstyrt med funksjoner for mosjon utenom trening, og monitorerer hverdagsaktivitet, s?vnm?nster og kaloriforbruk.
?Som en pioner og markedsleder for GPS-multisport klokker er vi stolte av ? introdusere v?r mest avanserte alt-i-ett-l?sning for triatleter- og multisportut?vere, Forerunner 920XT?, forteller Dan Bartel, salgssjef hos Garmin. ?Med detaljerte data for sv?mming, sykling, l?ping, mosjon og med tr?dl?s overf?ring og deling, er Forerunner 920XT ideell for trening, konkurranse og hverdagsaktivitet?
Stor fargeskjerm og tr?dl?se funksjoner
Forerunner 920XT leveres med ett slankt design, er 15 prosent lettere og 18 prosent slankere enn sin forgjenger Forerunner 910XT. En fleksibel og hengslet klokkerem gj?r klokken komfortabel p? h?ndleddet. H?yoppl?selig fargeskjerm med klokkemodus og funksjoner for aktivitetssporing inkluderer visning av skritt, distanse, kaloriforbruk, daglige brukertilpassede m?l, aktivitetsindikator med varselsfunksjon og registrering av s?vnm?nster. Dette gir mulighet til ? f?lge aktivitetsniv? ogs? utenom trening eller konkurranse. Med kompatibel smarttelefon (Bluetooth Low Energy) pares Forerunner 920XT slik at du f?r varsel om e-post, tekstmeldinger, kalenderoppf?ringer og mer.
Forerunner 920XT kan ogs? benyttes som fjernkontroll til VIRB og VIRB Elite actionkamera3, slik fanger du mer av ?yeblikket! GPS-multisportklokken kan starte- eller stoppe opptak, og i tillegg s?rge for opptak av stillbilder ? fra h?ndleddet. Automatisk opplasting gj?res via Garmin Connect? Mobile app p? smarttelefon med Bluetooth teknologi eller WiFi. Gjennom mobilapplikasjonen aktiveres LiveTrack, sanntidssporing, slik at familie og venner kan f?lge deg i sanntid under trening eller konkurranse.
Med en programvareoppdatering som blir tilgjengelig tidlig i 2015, vil Forerunner 920XT bli Connect IQ kompatibel. Dette som en utvikling av Garmin Connect plattformen mot en helhetlig, aktiv livsstil.
Sv?mming
Uansett om du sv?mmer i basseng eller i havet4, registrerer Forerunner 920XT detaljerte talldata for sv?mmingen, se informasjon om distanse, tempo, antall tak, tempo for tak og SWOLF-poengsum. Funksjonen for loggf?ring av ?velser gj?r at du enkelt kan loggf?re sv?mme?velser og vendinger i bassenget. Klokken inneholder to typer tidtagere for hvile, som hjelper deg ? ha kontroll p? intervall?ktene under sv?mming. Bruk tidsvarslene for ? f? hjelp til ? holde riktig tempo, eller distansevarslene for ? f? beskjed om n?r en ?velse er ferdig. Det finnes til og med varsler for kalorier og tempo for tak.
Sykkel
920XT er kompatibel med sensorer for hastighet, pedalfrekvens og puls for ? gi deg avanserte muligheter under sykkeltreningen. Den kan ogs? vise wattm?linger via ANT+? kompatible wattm?lere som Vector?3 – pedalalternativer med enkel eller dobbel sensor.
Hvis du trener med puls og wattm?ling, kan Forerunner 920XT hente ut kondisjonsberegning (VO2 Maks) for syklingen for ? hjelpe deg med ? overv?ke endringer i formen din. Fargem?leren viser hvordan du gj?r det sammenlignet med andre ut?vere i samme aldersgruppe. En annen funksjon som gj?r at du kan se hvordan du gj?r det i forhold til andre, er Garmin Connect-segmenter. N?r du er ferdig med turen og har lastet den opp til Garmin Connect, kan du se hvor du ligger p? segmentledertavlen.
L?ping
L?psdynamikk1 for en dedikert GPS-multisportklokke har v?rt etterspurt og leveres n? i Forerunner 920XT. Basert p? den samme teknologien som er tilgjengelig i Forerunner 620 og f?nix? 2, hjelper 920XT deg i treningen mot den optimale l?peformen n?r den brukes sammen med pulsm?leren HRM-Run?. Parkoblingen gj?r at 920XT kan rapportere l?psfrekvensen (totalt antall skritt i minuttet), vertikal oscillasjon (vertikal bevegelse) og tid med bakkekontakt (hvor lang tid foten er p? bakken i hvert skritt). 920XT har ogs? en metronom-funksjon med vibrasjoner og lydvarsler som veileder deg under intervalltrening, denne funksjonen hjelper deg med skritthastigheten uten at du trenger ? se p? klokken.
For ultral?pere er Forerunner 920XT spesialtilpasset med valg for UltraTrac modus, som gir muligheten til ? skru GPS-funksjonalitet av- og p? i intervaller, i standard GPS-modus er batterilevetid satt til opptil 24 timer, i UltraTrac-modus opptil 40 timer.
Avanserte pulsbaserte funksjoner
I kombinasjon med en pulsm?ler (enten en standard Garmin-pulsm?ler eller HRM-Run), tilbyr Forerunner 920XT ekstra funksjoner som registrerer restitusjonsstatus og l?pspotensialet ditt. F?rst har du en restitusjonskontroll, som er en visning i sanntid som viser tilstanden til restitusjonen i l?pet av de f?rste minuttene av en aerob aktivitet. Etter aktiviteten viser 920XT en restitusjonstid som viser anbefalt restitusjonstid f?r neste harde ?kt. 920XT kan ogs? gi kondisjonsberegning (VO2 Maks) under l?ping n?r den brukes sammen med en pulsm?ler, og under sykling n?r den brukes sammen med en pulsm?ler og wattm?ler. Basert p? disse dataene kan den forutsi l?pstider for flere distanser.
Forerunner 920XT er tilgjengelig i sort/bl? versjon og i hvit/r?d versjon.
1 Avansert l?psdynamikk, kondisjonsberegning (VO2 Maks), restitusjonsveileder og konkurransevarsel fungerer i kombinasjon med bruk av HRM-Run pulsm?ler
(f?lger med noen modeller, selges separat for andre modeller).
2 Se Garmin.com/BLE for komplett liste over kompatible smarttelefoner.
3 Fart/kadenssensor, VIRB, og Vector selges separat.
4 Vanntetthetsrate 5 ATM (50m). For mer informasjon, se Garmin.com/waterrating.
5 Balanse er ikke tilgjengelig p? alle type wattm?lere.
Garmin er grunnlagt p? prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en h?ndfull ingeni?rer i 1989 har etterhvert utviklet seg til ? bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. V?rt m?l har hele tiden v?rt det samme: ? skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike v?re kunders liv. Avansert teknologi skal v?re enkel ? bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker v?rt brede sortiment produkter til flygere, b?teiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsut?vere. Og vi tenker hele tiden p? hvordan vi kan tilpasse og forbedre b?de oss selv og v?re produkter.
Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for b?t, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. V?r gode serviceavdeling gj?r oss i stand til ? yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsf?ringen er forn?yde kunder, og h?per at du som kunde vil f? oppleve hva vi legge i begrepet god service

Similar Posts