Reiser

Mer effektiv sliping med nye filmrondeller

Norton lanserer et nytt sortiment sliperondeller som har ryggmateriale av plastfilm. De nye rondellene, som har betegnelsen Pro Film Q275, oppgis ? v?re sv?rt motstandsdyktige og gi h?yere avvirkning enn tradisjonelle rondeller.
Rondeller med ryggmateriale av plastfilm har meget h?y motstandskraft mot slitasje og gir dessuten en jevnere flate noe som minsker behovet av ytterligere sliping. De gir ogs? et jevnere ripem?nster som gir hurtigere polering og kortere bearbeidingstid. Nortons Pro Film-rondeller har slipemiddel av varmebehandlet aluminiumoksid som gir hurtig sliping med h?y avvirkning. Rondellene avvirker 20 % mer materiale enn tilsvarende rondeller av andre fabrikat og gir dessuten finere flate og har lengre levetid i henhold til produsenten. Rondellene har videre en vannbasert stearatbehandling (No-Fil) som forhindrer st?vpartiklene i ? klumpe seg og sette igjen p? rondellene og de f?r dermed lengre levetid.
Nortons Pro Film-rondeller har 15 st?vutsugingshull og borrel?sfeste. De finnes i kornst?rrelsene 80 ? 1500 og er beregnet for t?rrsliping. Rondellene har et bredt bruksomr?de som f.eks.. sliping av sparkel, primer og lakk innen bilindustri og billakkering, sliping og sluttbehandling av gelcoat og kompositt materialer innen verftsindustri, finsliping av metall, sliping og sluttbehandling av malte flater ved flyproduksjon og ?vedlikehold, sliping av detaljer i kompositt materialer til vindkraftverk samt sliping av malte eller fernissert tredetaljer og m?belrenovering.
?Takket v?re at rondellene sliper s? hurtig og gir en finere og jevnere flate som minsker tidsbruken for polering og etterbehandling, f?r man kortere total bearbeidingstid og dermed h?yere produktivitet? sier Lars-Erik Arnesen, salgsrepresentant for Autoprodukter hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverand?r av slipeprodukter og inng?r i Saint-Gobain Abrasives som er verdens st?rste produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.

Similar Posts