Reiser

Avansert teknologi gj?r produktportef?ljen til VARTA?i stand til ? m?te ?kende krav i markedet

Frankfurt ? 17. september 2014. Johnson Controls, et globalt multi-industrielt firma med etablert kjernevirksomhet i bil- og byggebransjen,har p? Automechanika 2014 introdusert det nye VARTA-batteriet for tunge kj?ret?y, med EFB-teknologi. Det eret nytt og innovativt batteri for tunge kj?ret?y,og det m?ter dagens behov for lastebiler og lastebilsj?f?rer.
Kravene til batterier til tunge kj?ret?y ?ker stadig. I dag er lastebiler utstyrt med mye elektronisk utstyr, som f.eks. underholdningssystemer, kj?leskap og mikrob?lgeovner. VARTA Promotive EFB er det f?rste EFB-batteriet for lastebiler med en unik syresirkulasjonspumpe og er spesielt laget for kommersielle kj?ret?y med h?y ytelse og store krav til elektrisk kraft og behov for vibrasjonsmotstand og installasjon i enden av rammen. Batteriets teknologiske funksjoner garanterer bedre ytelse og sikkerhet for at kj?ret?yet er i kj?rbar stand. Den innovative syresirkulasjonspumpen forhindrer effektivt stratifisering av syren. Promotive EFB varer lengre enn noen andrebatteridesign i dagens marked.Promotive EFB er produsert for de h?yeste kvalitetsstandarder i Europa ogvil med h?y sikkerhet gi str?m til kommersielle fl?ter og i meget stor grad redusere nedetid.
Den unike syresirkulasjonspumpen er en VARTA-benchmark-teknologi som garanterer bedre syresirkulasjon og holder batterieffektiviteten p? h?yeste niv?. Batteriet vil vare mye lenger, og risikoen for feil er betydelig redusert. ?Med det nye VARTA Promotive EFB-batteriet er grossister og fl?ter i stand til ? gi kundene ny innovativ teknologi som m?ter dagens krav til lastebiler, ?ker p?liteligheten og hjelper med ? unng? havari?, sier Florence Bailleul, nestleder og daglig leder for delemarkedet i EMEA.
St?rre utvalg av VARTA?bilbatterier
I tillegg presentererJohnson Controls et st?rre utvalg av VARTA bilbatterier p? Automechanika 2014. Den dynamiske trioen (BLACK, BLUE og SILVER) har blitt supplert med tohelt nye teknologier; AGM og EFB.?I disse dager ettersp?r forbrukerne produkter som er milj?vennlige, har h?y kvalitet og er produsert i Europa,? sier Bailleul. ?Johnson Controls tok de nye forventningene til bilistene p? alvor og inkluderte avanserte teknologier i en portef?lje for ? tilby batterier som er produsert p? en milj?vennlig m?te og som har lengre levetid.?
De nylig tilkomne VARTA BLUE DYNAMIC EFB og VARTA SILVER DYNAMIC AGM-batterieneer den ideelle l?sningfor godt utstyrte biler med maks energikrav, og ogs? en perfekt passende l?sning for kj?ret?ymed start-stopp-teknologi. Begge batteriene har lengre levetid og st?r for p?litelighet og h?y starteeffekt. AGM og EFB har g?tt gjennom en ekstraordin?rt renproduksjonsprosess med 20% mindre energiforbruk og 20% mindre utslipp av drivhusgasser.
VSSP 2.1 gj?r det mulig for verksteder ? skifte batteri raskt
I tillegg demonstrerer Johnson Controls neste generasjon av VARTA start-stoppservice-program (VSSP 2.1). VSSP 2.1 gj?r det mulig for verksteder ? bytte alle batterier raskt og enkelt. Takket v?re den nye integrerte offline-funksjonen kan apparatet brukes uten kontakt med internett, noe som muliggj?r fleksibel bruk i alle verksteder. Med raskere og optimalisert meny og illustrert veiledning for bytting kan kompleks batteribytting utf?res p? en brukervennlig m?te.
?Avanserte teknologier gj?r produktportef?ljen til VARTA i stand til ? m?te st?rre krav fra markedet,? sier Bailleul. ?Vi gir et komplett produkt- og serviilbud for ? m?te forventningene og kravene i markedet.?

Johnson Controls Power Solutions, the global leader in lead-acid automotive batteries and advanced batteries for Start-Stop, hybrid and electric vehicles. In fact, our 50 manufacturing, recycling and distribution centers supply more than one third of the world?s lead-acid batteries to major automakers and aftermarket retailers. And through our innovations, we are building the advanced battery industry for hybrid and electric vehicles too: we were the first company in the world to produce lithium-ion batteries for mass-production hybrid vehicles. Our commitment to sustainability is also evidenced by our world-class technology, manufacturing and recycling capabilities.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #finans   #Konsernsjef Dag Mejdell   #Posten Norge Fredag   #Tone Wille