Reiser

Snickers Workwear lanserer arbeidst?y for barn

T?ffe barn trenger t?ffe kl?r. Snickers Workwear lanserer n? en unik kolleksjon arbeidst?y for barn. Som sm? kopier av sine forbilder kan barna n? utfolde seg i lek og praktisk l?ring i kl?r med optimal komfort og beskyttelse. Ta barna med p? praktiske oppgaver hjemme i kule og slitesterke plagg!

Junior kolleksjonen er laget for barn som ser opp til sine forbilder. Samt foreldre som ?nsker ? l?re barna ferdigheter innen h?ndverk, ellerrett og slett f? barna sine til ? se kjempekule ut! Produsert i materialer av h?y kvalitet og et t?ft utseénde som ekte arbeidst?y, med detaljer tilpasset barna og med god passform. Funksjonelle plagg perfekt for ? tilbringe ekte kvalitetstid sammen. Ta barna med p? praktiske gj?rem?l- kledd som ekte h?ndverkere.!
? Til barn som ?nsker ? bli som sine foreldre eller andre forbilder
? Arbeidst?y design med smarte detaljer tilpasset barn
? H?y kvalitets materialer
? Optimal passform
Kolleksjonen best?r av en arbeidsbukse, Hoodie med glidel?s og Softshelljakke i st?rrelser fra 3-10 ?r.
Snickers Workwear er et av de ledende varemerkene i arbeidst?ybransjen i Europa og er representert i flere enn 20 land. I over 30 ?r har vi st?tt bakutviklingen av banebrytende arbeidst?y basert p? de virkelige behovene til h?ndverkere som m? kunne stole p? utstyret. Snickers Workwear er en del avHultafors Group ? en serie med kvalitetsmerker som holder h?ndverkeren i forkant i form av funksjonalitet, sikkerhet og produktivitet.

Hultafors Group best?r av tre produktomr?der: arbeidst?y under varemerket Snickers Workwear, h?ndverkt?y under varemerket Hultafors og stiger og stillaser som markedsf?res under varemerket Wibe Ladders.
Sammen utgj?r de Hultafors Group AB med en felles markedsf?rings- og salgsorganisasjon, som gir bedre kostnadseffektivitet og ?kt konkurranseevne i distribusjonen.
Gjennom sine ulike varemerker er Hultafors Group representert i 37 land med over 11 000 utsalgssteder.

Similar Posts