Reiser

Ny katalog – H?st- og vinterkatalogen

Siden 1963 har vi utfordret markedet og presset priser p? reservedeler, tilbeh?r og verkt?y. Mye har skjedd siden den f?rste katalogen kom ut, og samfunnet har forandret seg, men ikke Biltemas grunnvisjon ? ? skape en rikere fritid for kundene v?re med gode produkter til riktig pris. Med over 19 000 artikler innenfor ?tte produktomr?der har vi i dag et av landets bredeste vareutvalg.
I v?r nye h?st- og vinterkatalog er det over 1000 nyheter innenfor alle kategorier.
Vi har dyrevennlige priser til v?re firbeinte venner. F.eks kan du f? et sammenleggbart transportbur til hunden din til kun 299,-, eller refleksvest til 19,90. H?stm?rket er p? vei, og vi har et stort utvalg av LED-p?rer. Visste du at ved normal bruk, ca. 3 timer per dag, blir levetiden p? en LED-p?re 30.000 timer, som vil si ca. 25 ?r. V?re LED-p?rer har energiklassifiseringen A+. Det gj?r det enkelt ? handle energismart. Alle nyheter publiseres fortl?pende p? biltema.no.
Vi starter denne uken distribusjon av til sammen 1,2 millioner eksemplarer av katalogen. Den kan ogs? hentes hos ditt n?rmeste Biltema-varehus.
Dette er katalog nummer 132 i rekken, og er p? hele 628 sider, med faste lave priser!
Vi ?nsker deg velkommen til en hyggelig handel.

I over 50 ?r har vi utfordret markedet og presset priser p? reservedeler, tilbeh?r og verkt?y. Biltemas grunnvisjon – ? skape en rikere fritid for kundene v?re med gode produkter til riktig pris. Med over 19 000 artikler innenfor ?tte produktomr?der har vi i dag et av landets bredeste vareutvalg. Norge har i dag 56 varehus fra Kristiansand i s?r til Alta i nord.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Paris   #Ticket Feriereisers   #Ticket Sandnes   #Vibecke Stanghelle