Reiser

DEFA p? Automechanika: DEFA Link kommuniserer med bilen og hytta via mobilen

P? den ledende fagmessen Automechanika, som nylig ble arrangert i Frankfurt, presenterte DEFA applikasjonen DEFA Link og funksjonene som muliggj?r fjernstyring av varme og overv?king av bilen og hytta.
– Vi er sv?rt forn?yd med den store interessen bilbransjen viste for hvilke muligheter som ligger i DEFA Link for forbrukere som ?nsker enkelhet og komfort, sier Morten Berg, Direkt?r Marked og Salg i DEFA AS.
DEFA Link, som er lansert i Norden, gir bileier tilgang til funksjonene WarmUp, Security og Finder fra smarttelefon (iOS og Android). Med WarmUp kan bileier forh?ndsinnstille og styre bilvarmesystemet fra mobilen. Security-merke i bilvindu skal virke preventivt p? biltyver, og med tyverivarslingen p? vil bileier f? et varsel til mobilen om bilen flyttes eller startes ? ogs? hvis dette skjer med originaln?kkel.
Med Finder-funksjonen kan bileier se og f?lge bilens bevegelser p? kart p? mobilen, og enkelt dele posisjonen med f.eks politi eller n?detat.
DEFA Link for hytte og fritidsbolig gj?r det mulig ? fjernstyre varmen p? hytta fra mobilen, og i tillegg er det inkludert en rekke varslingstjenester ved brann, str?mbrudd og innbrudd. DEFA Link Appen lastes ned fra Play Store (iOS) eller App Store (Android).
DEFA Link appen kan alle teste ved ? logge inn med brukernavn: demo og passord: demo
DEFA Connected Car
Under konseptet DEFA Connected Car ble flere nye muligheter med Link presentert p? Automechanika. Det handler om en naturlig videreutvikling av tjenesten ved at DEFA Link kan integreres i bilens eget infotainment-system.
– Det er den stadige utviklingen innenfor konseptet Connected Car som gj?r at vi ser potensial for DEFA Link og funksjonene WarmUp, Security og Finder i nye markeder, og vi ser frem til ? diskutere mulig samarbeid med ledende bilprodusenter, sier Morten Berg videre.
Det er to muligheter for ? etablere forbindelse mellom bileier og bilen med Link ? enten ved ? installere DEFA Gateway (Link Hub) i bilen, eller ved ? bruke bilens eget infotainment system for ? integrere DEFA Link funksjonene for bileier. DEFAs teknologi og kompetanse vil ogs? v?re viktig for ? utvide markedet for Link.
WarmUp p? AutomechanikaDEFA WarmUp gir bileier en varm kupé, isfrie ruter, forvarmet motor og toppladet batteri gjennom hele vinterhalv?ret. Allerede ved 10 plussgrader oppn?s en milj?effekt ved bruk av motorvarmer. En forvarmet motor reduserer utslipp av skadelige avgasser med 33% de f?rste 4-5 kilometer, viser tester utf?rt av DEFA.
Samtidig vil bevisste bilf?rere oppn? besparelser fordi toppladet batteri og forvarmet motor bidrar til at bilen bruker mindre drivstoff, samtidig som det blir mindre slitasje p? motor og batteri.
Systemet leveres med markedets minste og mest effektive kupévarmer, Termini II.
Nyhet! SmartCharge 8A med PowerSupply
Med SmartCharge leverer DEFA verdens mest brukervennlige batterilader, som gj?r batterilading b?de enkelt og trygt. I ?r har DEFA lansert SmartCharge 8A som er litt st?rre og mye kraftigere enn 4A versjonen..
SmartCharge gjenkjenner selv hvilken type batteri den kobles til, og justerer ladeprosessen i forhold til dette. Enkel betjening med én AV/P? knapp ? og en kortslutnings- og gnistfri tilkobling avdramatiserer effektivt hjemmeladingen.
Dessuten kommer 8A med PowerSupply for konstant str?mtilf?rsel, for eksempel ved skifte av bilens batteri. Denne funksjonen kunne messebes?kende teste p? Automechanika, i tillegg til demonstrasjon av tilbeh?r som gj?r lading av bil, motorsykkel og b?t enda enklere.
Bildetekst:
DEFA-appen vil ogs? kunne integreres i bilens infotainment-system.
SmartCharge er trygg, sikker og enkel ? betjene og avdramatiserer effektivt mysteriene ved hjemmelading!

DEFA er et norskeid industrikonsern som er markedsledende p? elektrisk bilvarme i Europa. Bedriften har over 300 ansatte innen produksjon, salg og markedsf?ring basert i Norden, Canada og Kina. I tillegg til bilvarme og alarmsystem for kj?ret?y leverer DEFA ladeprodukter, belysningsprodukter og varmestyrings- og alarmsystem for hytte og 12V-bruk. Nyheten DEFA Link gj?r det mulig ? fjernstyre bilvarmen, samt f? tyverivarsling og sporing av kj?ret?y med mobilen. DEFAs produkter selges i de fleste markeder i Europa. www.defa.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #IOF   #Markedsleder Nokian Tyres   #Tough Mudder   #TV