Reiser

Det nye varebildekket Nokian Hakka C2 ? stabilt og slitesterkt

Det nye varebildekket Nokian Hakka C2 b?rer tung last p? en enkel, sikker, og presis m?te. H?y slitestyrke gj?r til Nokian Hakka C2 til et trygt og sikkert valg. St?lbeltekonstruksjonen og gummiblandingen er optimalisert for tung last og hard bruk. Dette gir bedre slitestyrke, sikkerhet og kj?rekomfort gjennom hele dekkets livsl?p. Den nye gummiblandingen Aqua Grip C gir et etterlengtet grep p? v?tt underlag. Nokian Hakka C2 er komfortabelt ? kj?re, har lav rullemotstand noe som gir mindre CO2 utslipp.

Nokian Hakka C2 er laget for vare og cargo biler, og representerer det aller siste av kunnskap om ekstreme forhold fra verdens nordligste dekkprodusent. Vi har markedets bredeste utvalg, med 20 dimensjoner som strekker seg helt fra 14 til 17 tommer.
Den nye produktfamilien bruker samme dekkm?nster til b?de vare og cargo biler. Salget av Nokian Hakka C2 starter hos forhandlerne v?ren 2015. N?kkelmarkedene er de samme som for hele Hakka-familien nemlig de nordiske landene og Russland.
St?dig under alle forhold
Utviklingen av det stabile Nokian Hakka C2- dekket baserte seg spesielt p? brukerunders?kelser. Det var en spesiell ettersp?rsel etter et slitesterkt sommerdekk, som t?lte grove veioverflater og kunne b?re tunge lass.
– Stabilitet, p?litelighet, balansert grep under ekstreme forhold og lang levetid definerer det nye Nokian Hakka C2. Denne kombinasjonen av egenskaper krevde at vi kom opp med helt nye strukturelle l?sninger og gummiblandinger, sier produktutviklingssjef, Juha Pirhonen i Nokian Tyres.
Dekkm?nsteret er laget for gi balansert ytelse for vare og cargo biler. Lange, ribbeliknende m?nsterblokker avstiver dekket. Wedge supports i midtribben gir bedre og mer stabile kj?reegenskaper ved h?yt akseltrykk. Langsg?ende ribber st?ttes av solide diagonale m?nsterblokker, noe som gir merkbart bedre stabilitet ved filskifte og i krappe svinger.
Skreddersydd st?lbeltekonstruksjon s?rger for god slitestyrke
Slitestyrken i Nokian Hakka C2 ble tatt til et helt nytt niv? ved ? bruke noen av oppfinnelsene fra vinterdekket Nokian Hakkapeliitta C3.
Skreddersydde st?lbeltekonstruksjoner ble lagt til dekkstammen, i doble lag og med intregrerte forsterkninger i kantene. Denne l?sningen s?rger for at st?lbeltene holder seg intakte ved hard bruk og fester seg til konstruksjonen.
Den nye, fleksible st?ltr?den som brukes i st?lbeltene forlenger holdbarheten og lar dekket beholde egenskapene mye lenger enn tidligere. Samtidig reduserer det rullemotstanden, som igjen reduserer drivstofforbruket og Co2-utslippet.
Den spesielle clinch gummiblandingen i fotomr?det passer godt mot felghornet, og forhindrer slitasje ved hard bruk. Denne gummiblandingen forbedrer slitestyrken og forenkler monteringen. Innovasjonen senker effektivt lydniv?et inne i kj?ret?yet, ettersom det demper vibrasjonene fra dekket, og hindrer st?yen i ? bli f?rt videre inn i kj?ret?yet.
Ny gummiblanding forlenger levetiden og forbedrer grep p? v?tt underlag.
Den nye gummiblandingen Aqua Grip C er konstruert for krevende forhold. Gir gode sikkerhetsegenskaper, meget god slitestyrke, og lav rullemotstand. Dette gj?r at Nokian Hakka C2 passer utmerket til nordiske veier.
Gummiblandingen gir meget god beskyttelse mot kuttskader, s?rger for et solid v?tgrep, og gj?r at Nokian Hakka C2 stopper raskt ? ogs? p? v?tt underlag. Gummiblandingen fungerer godt selv under store temperaturforskjeller, t?ler hard bruk og gir drivstoffeffektiv kj?ring.
Det er alltid en viss risiko for vannplaning, men denne reduseres med konseptet Aqua Resistance. Brede tversg?ende spor p? det kraftige skulderpartiet suger til seg vann og leder det bort fra omr?det mellom dekket og underlaget. De brede hovedsporene i dekkm?nsteret minimerer ogs? risikoen for vannplaning.
Enkel sikkerhet: DSI Slitasjevarsler og inforute
Nokian Tyres har utviklet den patenterte slitasjevarsleren DSI (Driving Safety Indicator). DSI viser med tydelige tall hvor mange millimeter m?nsterdybde som er igjen i hovedsporene p? dekkene. N?r dr?pen i slitasjeindikatoren slites bort, er dekkets vannplaningsegenskaper ikke tilfredsstillende og b?r byttes.I Inforuten markerer man anbefalt lufttrykk, dekkets plassering og strammemomentet som skal brukes p? boltene eller mutterne.
Riktig lufttrykk er spesielt viktig for kommersiell transport og tung last. N?r en har riktig lufttrykk bedres kj?ref?lelsen, dekkstrukturen varer lengre og drivtstofforbruket reduseres.
Som de andre Hakka sommerdekkene, er ogs? Nokian Hakka C2 dekket av v?r unike Hakka-garanti.
Nokian Hakka C2 ? stabilt og slitesterkt

Lang levetid selv ved hard bruk
Stabile og komfortable kj?reegenskaper
Lav rullemotstand som sparer drivstoff
Fantastisk v?tgrep

Foto:
www.nokiantyres.com/hakkac2
Video: Nokian sommerdekk ? ekstremtesting (engelsk)
http://youtu.be/6kT0wLEOxY4
Les mer:
Ekstra sikkerhet for nordiske veier:
http://www.nokiantyres.no/hakkagaranti/
Nokian Tyres ? verdens nordligste dekkprodusent og oppfinneren av vinterdekket: http://www.nokiantyres.no/bedriften/fakta-om-bedriften/historikk/
Hakkapeliitta-blogg for testkj?rere:
http://hakkapedia.no/blog/no/
Blogger fra Nokian Tyres profesjonelle ansatte
http://nordictyreblog.com/

Mer informasjon: http://www.nokiantyres.no
Twitter: https://twitter.com/NokianTyresCom
YouTube: www.youtube.com/NokianTyresCom
Facebook: www.facebook.com/nokiantyresnorge
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nokian-tyres-plc

Nokian Tyres er eneste dekkprodusent i verden som konsentrerer seg om produkter og tjenester for sikker bilkj?ring under nordiske forhold. Innovative dekk for person- og lastebiler, samt traktorer og tunge arbeidsmaskiner markedsf?res hovedsakelig i omr?der med sn? og skoger, og med krevende kj?reforhold p? grunn av ulike ?rstider. Nokian Tyres utvikler produkter der m?let er holdbar sikkerhet gjennom hele dekkets levetid. Nokian Tyres eier dekkjeden Vianor, som omfatter over 1.050 avdelinger i 26 land. Nokian Tyres omsetning i 2013 ble 1.521 millioner euro, hvorav 11% i Norge. Antall ansatte er ca. 4.000. I Norge har Nokian Tyres 395 ansatte ved hovedkontoret i Lillestr?m, lagre i Lillestr?m, p? Heimdal og i Troms?, og ved i alt 79 Vianor-avdelinger. Nokian Dekk AS er Norges st?rste dekkimport?r.

Similar Posts