Reiser

Goodyear lanserer vinterdekk for lave temperaturer

Nye UltraGrip Ice 2 oppfyller behovet for veigrep, trekkraft og bremsing
Goodyear kunngj?r at de har lansert et nytt nordisk piggfritt vinterdekk med navnet UltraGrip Ice2 p? det nordeuropeiske markedet. Det nye dekket er spesielt utformet for ? kunne h?ndtere vanskelige nordiske vinterforhold, hvor piggdekk ikke alltid er n?dvendig eller tillatt.
Glatt is- og sn?f?re er stadig en av de viktigste ?rsakene til at faren for trafikkulykker stiger om vinteren. Etter hvert som temperaturene ?ker om dagen og synker raskt om kvelden, kan smeltende sn? og is fryse p? igjen og gi sv?rt glatt f?re. Svinging, bremsing og kj?ring i oppoverbakker er de st?rste utfordringene som sj?f?rer st?r overfor p? sn?f?re. H?yere temperaturer bidrar til andre typer fare p? vinterveien. Vann, og spesielt slaps, p? veien kan f?re til vannplaning, det vil si at kontakten mellom dekket og veien blir helt borte og man mister kontrollen p? bilen. Sv?rt ofte er arktiske vintre ekstremt kalde og t?rre, og under slike forhold kan vanlige vinterdekk miste mye av effekten. Goodyears UltraGrip Ice 2 er utviklet med disse viktige utfordringene i tankene.
Ultragrip Ice 2 er utviklet for ? prestere ved lave temperaturer, forbedret veigrep, forbedret bremsing p? sn? og is, og ett forbedret total grep p? vinterveier. Til tross for at temperaturen ofte kommer ned under -15 °C mange steder i Norden, vil nye UltraGrip Ice 2 v?re en viktig st?ttespiller i ? sikre sj?f?rsikkerheten p? uforutsigbare veier.
For ? oppn? dette har Goodyears ingeni?rer brukt nesten tre ?r p? ? utvikle det nye UltraGrip Ice 2. Produktet bygger p? selskapets over 100 ?rs erfaring i dekkbransjen. I l?pet av disse ?rene har selskapet utviklet noen av verdens mest avanserte dekk for vanskelige forhold, til bruk b?de p? og utenfor veien.
Tre ?rs utviklingsarbeid har tilf?rt dekket helt nye ytelsesniv?er, og omfatter uvikling av sju ulike designvarianter og gjennomf?ring av rundt 200 tester for ? sikre dekkets h?ye kvalitetsniv?. I dag er UltraGrip Ice 2 utstyrt med et nytt, avansert, tilpasningsdyktig materiale som er utviklet med tanke p? ? sikre at gummien holder seg elastisk ogs? i arktiske vintertemperaturer og dermed opprettholder best mulig grep p? sn?, is og t?rre veier. En kombinasjon av Active Grip-teknologien, som opprettholder optimal kontakt med ekstremt glatte veibaner, og det nye materialet, gj?r dette dekket sv?rt godt under mange ulike f?reforhold. Trekkraft og bremsing p? sn? og is st?ttes av de rette lamellene, som fungerer som belteb?nd som graver seg ned i vinterdekket (fjern, og skriv heller ?underlaget?p? veien.
?The UltraGrip Ice 2 er ikke et vanlig dekk?, sier Fabien Desarcon, Goodyears markedsf?ringssjef for vinterdekk i EMEA. ?? utvikle vinterdekk for en region med brutale, arktiske forhold er virkelig en utfordring, fordi alle elementer i milj?et dekkene skal brukes i, er s? mye mer ekstreme enn i de fleste andre land. De mange ?rene med utviklingsarbeid som er lagt ned i dette nye produktet, er et bevis p? alt den innsatsen og de kunnskapene Goodyears utviklingsteam bruker p? ? sikre at forbrukerne, inkludert de som st?r overfor slike barske vinterforhold hver dag, er utstyrt med de riktige verkt?yene for ? sikre at de kan holde seg mobile ? hver dag.?
N?r det gjelder h?ndtering p? is, gir UltraGrip Ice 2 et fotavtrykk med jevn trykkfordeling som sikrer at kontakten med bakken er jevnt fordelt over dekkflaten. Hver del av hver blokk kan da gj?re sitt p? mest mulig effektiv m?te for ? holde seg fast p? glatt underlag. I kombinasjon med rette lameller sikrer dette et h?yt niv? av kontroll og grep selv under ekstreme forhold.
Forbedrede egenskaper i sn? leveres med et sagtakket spor med ?pne sider, mens ?pne skuldre og et bredt spor langs hele omkretsen bidrar til ? drenere bort slaps og vann.
Goodyears UltraGrip Ice 2 er tilgjengelig for dekkforhandlere i 29 dimensjoner fra mai 2014.

Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Goodyear- er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 69,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 52 anlegg i 22 land over hele verden. Dunlop- er en av verdens ledende produsenter av h?ykvalitets- og ultrah?ykvalitetsdekk med en imponerende suksesshistorie innen motorsport. Dunlops omfattende motorsportserfaring har f?rt til nyskapende teknologier for dekk som produseres for hverdagskj?ring. Og Fulda, Sava, Kelly och Debica.

Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear kan du g? til www.goodyear.com. Hvis du vil ha mer informasjon om Dunlop kan du g? til www.dunlop-tires.no eller www.dunlopmotorcycle.eu.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Norwegian Norwegian   #RPK   #Thailand   #USA