Reiser

Vinn en reise for to til Tobago – kom til Sandvika Storsenter p? l?rdag 13 september

Det kommer ikke til ? g? stille for seg selv n?r Tobago inntar Sandvika Storsenter p? l?rdag den 13 september. Med limbo dans, musikk og sjokolade blir du smittet av den gode karibisk atmosf?re.
Du er garantert ? g? derfra med et smil, og en sjanse for ? vinne en tur til Tobago med fly og hotell.
En hel delegasjon fra Tobago med hotell, golf og turistmyndigheter vil v?re p? Sandvika Storsenter, helsetorget den 13 september kl 10-15.
Du vil oppleve festlig underholdning, noe godt ? spise og inspirasjon til din neste ferie til Tobago. Er du god til ? spille minigolf, kan du delta i trekningen om en ukes ferie til Tobago for to personer, inkludert fly via London. Du kan komme til ? bo i dobbeltrom p? den vakre og popul?re Magdalena Grand Beach & Golf Resort, som ligger rett ved vannet, og har sin egen golfbane.
Det er nok av ting ? gj?re p? Tobago, for eksempel, utforske regnskogen, det rike dyrelivet, spille golf p? flotte baner, snorkle og dykke p? korallrev, vannsport, sole seg p? de hvite sandstrender og bade i det turkise vannet og selvsagt nyte den karibiske atmosf?ren.
Dette arrangementet er en flott mulighet til ? l?re mer om Tobago og ?yas utallige ferie muligheter, og f? svar p? alle sp?rsm?lene du m?tte ha til din neste ferie p? Tobago.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogsa? i Europa og globalt. Vi representerer Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clippers

Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enesta?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeide pa? en profesjonell ma?te. Vi tilbyr integritet, ha?rdt arbeide, pa?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy