Norwegians tilbud til kunder med premium-billett blir enda bedre

Norwegian tilbyr n? tilgang til lounge og oppgradert ombordservice til kunder med premium-billett p? langrutene.
Norwegian oppgraderer n? servicen for passasjerer med premium-billett p? langrutene mellom Europa og USA og Asia. Dette inneb?rer en rekke nye fordeler, som adgang til lounge i Oslo, Stockholm, K?benhavn, Bangkok, Los Angeles og London, samt enda bedre service om bord.
– Vi er opptatt av ? gj?re reisen s? enkel og behagelig som mulig for v?re passasjerer, og det er derfor gledelig at vi n? kan im?tekomme ?nsket fra mange av v?re reisende med premium-billett om ? f? adgang til lounge f?r avgang og et bredere serviilbud om bord, sier kommersiell direkt?r Thomas Ramdahl i Norwegian.
Norwegian har sju 787 Dreamliner med plass til 291 passasjerer, hvorav 32 st?rre og mer komfortable seter i den fremre delen av kabinen. Norwegian har 17 langdistanseruter mellom Europa og USA og Asia.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon, 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Authors

Related posts

Top