Reiser

Tobago kommer til Oslo

Med en delegasjon p? 18 personer bes?ker Tobago n? Norge for ? ?ke bevisstheten blant nordmenn til den karibiske ?ya.
Den 13. september blir Sandvika Storsenter litt mer festlig n?r senterets kunder f?r muligheten til ? oppleve litt av Tobago, gjennom karibiske rytmer og atmosf?re.
Kom og f? inspirasjon til en ferie til det ekte Karibia, eller hva med en liten smak sjokolade fra Tobago. Du kan l?re ? danse limbo, og det vil v?re underholdning med musikere og dansere fra Tobago. Det vil v?re aktiviteter hele dagen p? centeret, og du har mulighet til ? delta i konkurranser.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogs? i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enest?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeider p? en profesjonell m?te. Vi tilbyr integritet, h?rdt arbeide, p?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Similar Posts