Reiser

Hultafors lanserer stemjern HDC – smidd i ett stykke

Studier blant profesjonelle h?ndverkere
Stemjern har alltid hatt en fast plass i verkt?ykassene hos profesjonelle h?ndverkere. Ofte som et all-round verkt?y som brukes til alt fra ? hugge og bryte, til ? skrape med. Det stiller h?ye krav til jernet som ikke alltid har v?rt tilpasset arbeidsoppgaven. Derfor lanserer n? Hultafors Stemjern HDC ? en helt ny serie stemjern med gjennomg?ende st?lkonstruksjon. ? Stemjernene er smidd i ett stykke. Det finnes ikke tilsvarende p? markedet i dag sier H?kan Carlsson, Produktsjef hos Hultafors.

Under utviklingen av de nye stemjernene gjorde Hultafors en omfattende studie blant profesjonelle h?ndverkere. Det viste seg at det var et behov for en ny type kvalitetsjern som ikke fantes p? markedet.? Det finnes mange h?ndverkere som vil ha det lille ekstra n?r det gjelder styrke, funksjon og presisjon. Stemjern HDC er utviklet for disse.
Gjennomg?ende st?lkonstruksjon – smidd i ett stykke
Det som gj?r stemjernet unikt er at det har en gjennomg?ende st?lkonstruksjon som er smidd i ett stykke. Det gj?r at man f?r kraften i slaget rett ned i arbeidsstykket p? en mye bedre m?te. Den kraftige konstruksjonen gir ogs? jernet en enest?ende bryteevne og slagfasthet. Det ovale h?ndtaket som er dekket av Santroprene gj?r at du f?r et ekstremt godt grep og kraft n?r du skal vri bort materiale. Dessuten er stemjern HDC utformet slik at det kan legges rett mot underlaget, noe som gj?r at du kan hugge bort fliser uten ? skade underlaget, sier H?kan Carlsson.Den nye HDC-serien inkluderer fire stemjern med bladst?rrelser fra 20mm til 40mm. Bladene er produsert i dobbelt herdet h?ykvalitets st?l og slipt i 25° helning, som er det optimale forholdet mellom skarphet og holdbarhet. Slagflaten er produsert i ekstrem slitesterk nylon, og kan enkelt byttes ut n?r den er slitt. H?ndtakets utforming garanterer et korrekt grep og gj?r arbeidet s? sikkert som mulig. Stemjern HDC leveres i et smart hylster produsert i holdbart PP-plast som enkelt kan festes p? beltet eller p? en knapp.

Dette er Hultafors Stemjern HDC:
? Gjennomg?ende I-profil smidd i ett stykke for ekstremt h?y bryte-/slagfasthet og for bedre kraft ned arbeidsstykket.
? Blad av dobbelt herdet h?ykvalitetsst?l, perfekt slipt i 25° helning for beste balanse mellom skarphet
og presisjon
? Rett anleggslafte for ? kunne ta bort materiale uten ? skade underlaget.
? H?ndtak av Santopren optimalisert for b?de kraft og presisjon.
? Utskiftbart slag produsert i slitesterkt nylon (finnes som tilbeh?r).
? Hylster av ekstra slagfast PP-plast: Med hull for bedre ventilasjon og for enklere ? se st?rrelsen. Kan
festes p? beltet, lommen eller en knapp.
? Bladst?rrelser far 20 mm til 40 mm.
Hultafors Group best?r av tre produktomr?der: arbeidst?y under varemerket Snickers Workwear, h?ndverkt?y under varemerket Hultafors og stiger og stillaser som markedsf?res under varemerket Wibe Ladders.
Sammen utgj?r de Hultafors Group AB med en felles markedsf?rings- og salgsorganisasjon, som gir bedre kostnadseffektivitet og ?kt konkurranseevne i distribusjonen.
Gjennom sine ulike varemerker er Hultafors Group representert i 37 land med over 11 000 utsalgssteder.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy