Reiser

Enklere overflatebehandling med nye rondeller og underlagsplater

Nortons overflatebehandlingsrondeller Rapid Prep lanseres n? i en ny utf?relse med et avtagbart sentrum som gj?r at samme rondell kan brukes enten med underlagsplate med senterskrue eller med underlagsplate med borrel?sfeste. Dessuten lanseres det en ny underlagsplate med borrel?s og sentreringsstift som gir en mer eksakt montering av rondellen samt et lavere vibrasjonsniv?.
Nortons overflatebehandlingsrondeller Rapid Prep brukes for fjerning av flatedefekter, slipemerker, rust, korrosjon, farge og gl?deskall, rengj?ring av former, lettere grading av kanter mm. Rapid
Prep-rondellene finnes ogs? i Vortex-utf?relse som kombinerer bearbeidingshastigheten hos en grov rondell med flatefinheten av en fin rondell og samtidig halverer bearbeidingstiden. N? lanseres disse rondellene i en ny utf?relse med et avtagbart sentrum for bruk i vinkelslipemaskiner. Dette gj?r at rondellene kan brukes enten med en underlagsplate med borrel?sfeste med eller uten sentreringsstift eller med en underlagsplate med senterskrue for fiberrondeller. Ved bruk med underlagsplate med borrel?s lar man helt enkelt sentrumsdelen sitte igjen p? rondellen og ved bruk med underlagsplate for fiberrondeller eller underlagsplate for borrel?s med sentreringsstift trykker man bare ut senteret. I det nye sortimentet inng?r ogs? underlagsplater med M14-gjenge og borrel?s med sentreringsstift.
Disse underlagsplatene gir et vesentlig lavere vibrasjonsniv? noe som gir en mer bekvem sliping, samt enklere og hurtigere montering. De nye rondellene finnes i diameter 115, 125 og 178mm og
underlagsplatene i diameter 115 og 125mm.

?Takket v?re den nye utf?relsen kan en og samme rondell brukes med to ulike typer underlagsplater, noe som bl.a. minsker lagerlegging og den nye underlagsplaten gir enklere montering samtidig som den gir et lavere vibrasjonsniv? og gj?r arbeidet mer bekvemt for operat?ren? sier Audun Hjelseth, salgsansvarlig hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverand?r av slipeprodukter og inng?r i Saint-Gobain Abrasives som er verdens st?rste produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy