Reiser

Veidekke bygger 128 leiligheter i Malm?

Veidekke Bygg Syd har f?tt i oppdrag av HSB Sundsfastigheter ? bygge konseptet HSB Sportsbyen med 128 leiligheter i bydelen Hyllie i Malm?. Oppdraget er en totalentreprise verdt 145 millioner svenske kroner ekskl. mva.
Hyllie er i ferd med ? bli en ny bydel syd i Malm?, og den blir viktig for den videre utviklingen av ?resundsregionen. Dette er n? Malm?s st?rste utbyggingsomr?de, og her skal det bygges om lag 7 000 nye boliger og like mange arbeidsplasser de neste ?rene.
Veidekke skal oppf?re 128 leiligheter med fleksibel planl?sning, to felleslokaler og et underjordisk garasjeanlegg. Byggearbeidene starter opp i disse dager med ferdigstillelse i april 2016.

For mer informasjon kontakt:
H?kan Stackebo, arbetschef Veidekke Bygg Syd, tlf +46 76 832 91 20, [email protected]
Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke ASA, tlf 90 55 33 22, [email protected]

Veidekke er en av Skandinavias st?rste entrepren?rer og eiendomsutviklere. Selskapet utf?rer alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 21 milliarder kroner (2013), og halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert p? Oslo B?rs, og har siden starten i 1936 alltid g?tt med overskudd.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Fabien Desarcon   #Goodyear Dunlop Nordic   #Goodyear Multicontrol Ice-teknologien   #SUV