Transport

Wider?e ?ker p? Hammerfest – Troms?

Fra v?ren setter Wider?e inn et nytt fly for ? ?ke kapasiteten mellom Hammerfest og Troms?. I dag reiser det over 115 000 passasjerer til Hammerfest Lufthavn, og ettersp?rselen er ?kende.

For ? m?te den store veksten i flyreiser mellom Hammerfest og Troms?, setter Wider?e fra v?ren inn ytterligere en Dash 8-100. I utgangspunktet planlegger selskapet med to nye daglige rundturer mellom byene. ? Vi ?ker i f?rste omgang tilbudet fra 11 til 13 avganger daglig mellom Troms? og Hammerfest, forteller kommunikasjonsdirekt?r Richard Kongsteien i Wider?e. ? Det vil styrke tilbudet i de periodene da ettersp?rselen er st?rst og det er vanskelig ? f? tak i billetter, samtidig som bedre kapasitet ogs? betyr bedre muligheter til ? f? tak i de litt billigere billettene, forteller Kongsteien.
I f?lge tall fra Avinor har passasjersnittet over Hammerfest de siste m?nedene v?rt p? 10.400 passasjerer i m?neden. P? de mest popul?re avgangene er det vanskelig ? f? tak i billetter. Derfor ?ker n? Wider?e antall ukentlige avganger fra flyplassen fra dagens 64 til 74 fra v?ren, og selskapet er beredt til ? styrke tilbudet ytterligere. ? Ved at vi n? allokerer et fly til Troms? for ? ta unna passasjerveksten, f?r vi ogs? kapasitet til ? ?ke ytterligere hvis behovet oppst?r, forteller Kongsteien.
?kningen i rutetilbudet til Hammerfest starter fra 31. mars 2014. Billettene vil v?re tilgjengelig for salg p? wideroe.no fra januar.

Wider?e er Nordens st?rste regionale flyselskap, med 1500 medarbeidere og en ?rlig omsetning p? 3,5 milliarder kroner. Selskapet frakter over 2,8 millioner passasjerer i ?ret og trafikkerer 47 flyplasser i inn- og utland, sommerruter inkludert.
Wider?e har mer enn 450 avganger daglig, og flyr til dobbelt s? mange flyplasser i Norge enn noe annet flyselskap. De kommersielle rutene utgj?r i dag 60 prosent, mens anbudsrutene p? kortbanenettet utgj?r 40 prosent av Wider?es virksomhet.

Similar Posts