Transport

Stadig flere opplever farlige situasjoner med mobilbruk i bil

33 prosent av norske bilf?rere har opplevd farlige situasjoner under kj?ring som f?lge av egen eller andres mobilbruk, if?lge en fersk unders?kelse gjennomf?rt for Codan Forsikring. Tilsvarende unders?kelse i fjor viste at da hadde hver fjerde opplevd farlige situasjoner.
Unders?kelsen ble gjennomf?rt av analyseselskapet YouGov tidligere i vinter, med mer enn 1000 respondenter. Av tallene g?r det frem at menn i st?rre grad enn kvinner sier de har opplevd farlige situasjoner i trafikken som f?lge av egen eller andres mobilbruk. Aldersgruppen 35-49 er den som oftest har opplevd farlige situasjoner. Tilsvarende unders?kelse i fjor viste at da hadde hver fjerde opplevd farlige situasjoner.
? Selv om forbudet mot ? bruke mobil under kj?ring ble innf?rt fjor, ser vi at enn? flere n? opplever farlige situasjoner. Dette er nedsl?ende, og vitner om d?rlige holdninger, sier Hanne Steffensen, skadesjef motor i Codan Forsikring.
Les fullstendig pressemelding p? news.codanforsikring.no.
For mer informasjon, kontakt:
Mari Br?in Faaberg, informasjonssjef
Codan Forsikring
Mobil: +47 94 52 44 96
E-post: [email protected]
Om Codan Forsikring
Codan er et av Skandinavias st?rste forsikringskonsern og tilbyr skadeforsikringer til b?de privat- og bedriftskunder i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge. Forsikringene tilbys prim?rt gjennom nasjonale varemerker som Codan i Danmark og Norge og Trygg-Hansa i Sverige, men drives av en nordisk organisasjon som er tett forankret med det globale forsikringskonsernet RSA. Codan-konsernet er 100 % eid av RSA, og Codan er i dag en viktig hj?rnestein i det internasjonale forsikringskonsernet med ca. 20 millioner kunder i flere enn 140 land. RSA har ca. 23.000 medarbeidere fordelt p? 28 land over hele verden.
Mer info p?: www.codanforsikring.no eller wikipedia.org/Codan-Forsikring
F?lg oss p?:
www.facebook.com/CodanForsikringNorge
www.twitter.com/codan_norge
https://plus.google.com/+CodanforsikringNo

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Billedtekst En   #Cape Town   #Foto Hvalfangstmuseets   #Sted Hvalfangstmuseet