Posten og Bring styrker sin posisjon i Sverige

Posten Norge og Bring styrker sin posisjon i det svenske logistikkmarkedet gjennom oppkj?p av West Cargo V?rg?rda. Oppkj?pet er et ledd i Brings offensive satsing i Norden.
? Det nordiske logistikkmarkedet utvikles stadig i retning av ett marked. Vi ?nsker ? styrke Bring sin posisjon i Sverige for ? kunne m?te den ?kende ettersp?rselen etter logistikkl?sninger i Norden, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge AS.
West Cargo V?rg?rda har med 110 medarbeidere og rundt 100 biler en sterk posisjon innenfor gods i Västra Götalandsregionen. Selskapet omsetter for 320 millioner svenske kroner per ?r.
? West Cargo V?rg?rda er et veldig bra supplement til v?r virksomhet i Sverige. I fjor kj?pte vi Ekdahls ?keri, og sammen med West Cargo f?r vi et enda sterkere innenlands nettverk i Sverige, sier Mejdell.
?Vi er veldig tilfreds. Som en del av Bring f?r vi et bredere tilbud fremover, sier Magnus Nilsson, vd i West Cargo V?rg?rda.
For mer informasjon kontakt:
Postens pressetelefon: 951 48 000

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige l?sninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk i Norden. Konsernet m?ter markedet med to merkevarer, Posten og Bring. Posten betjener privatkunder i det norske markedet og har ansvaret for daglig postdistribusjon og det landsdekkende salgsnettet med over 1400 salgssteder i Norge. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden og best?r av forretningsomr?der med ulik spisskompetanse.

Authors

Related posts

Top