Transport

Nordmenn gir bort feriegaver for 14 millioner kroner

Stadig flere nordmenn foretrekker ? gi bort en ferie framfor tradisjonelle julegaver. Beregninger Star Tour har gjort, viser at minst 7000 nordmenn kan vente seg en reise eller et reisegavekort under juletreet i ?r. Totalt vil vi gi hverandre ferier for rundt 14 millioner kroner.

Med kun uker gjen til jul, er det nok mange som kjenner seg igjen i mangel p? gode gaveideer.
– Hva gir man den som har ?alt?? I dag ser vi at mange velger bort materielle gaver og heller gir bort opplevelser til venner og familie. I stedet for ? bruke tid og penger p? ting, er det mange som velger ? gi bort en ferie. I tillegg merker nok stadig flere tidsklemma i hverdagen, og synes det er en god idé ? sette av tid til hverandre borte fra hverdagens kjas og mas, sier markeds- og kommunikasjonsdirekt?r Lena S. Petersson.
Perioden f?r jul er h?ysesong for salg av reisegavekort hos Star Tour. Og det er de eldste som er i flertall n?r det kommer til ? gi bort reiser i julegave.
– Vi opplever at flere og flere i aldersgruppen 55+ bruker penger p? ferieopplevelser med barn og barnebarn. Det er ikke uvanlig at besteforeldrene tar p? spanderbuksene i jula og inviterer med hele storfamilien p? ferie.
– I tillegg er det selvf?lgelig de som kj?per mindre gavekort for ? spe p? reisekassa. I den m?rke og kalde perioden vi er inne i n?, er det mange som synes det er hyggelig ? overraske partner eller venner med et reisegavekort ? s? man sammen kan glede seg til en uke eller to med sol og varme, avslutter Petersson.
Bilder kan lastes ned her
Star Tour er en av Norges st?rste turoperat?rer med 360 000 reisende ?rlig. Vi tilbyr ferier med charterfly og rutefly til over 100 land, og i 2013 feirer vi v?rt 40-?rs jubileum. I f?lge Norsk Kundebarometer har Star Tour Norges mest forn?yde kunder, b?de n?r det gjelder kundetilfredshet og kundelojalitet. Vi jobber kontinuerlig med ? utvikle og forbedre reisene v?re og har som en del av TUI Travel Plc tilgang p? reiser og ferier som ellers hadde v?rt uoppn?elige. Star Tour er en del av den nordiske grupperingen TUI Nordic som best?r av Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Danmark, Finnmatkat i Finland, TEMA, Nazar, Wondercruises og flyselskapet TUIfly Nordic.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy