Transport

Leie Samsungs nettbrett ombord p? Finnair

N? kan du surfe ombord i Finnairs nye Airbus A321 med nettbrettet Samsung Tab 3 for kun 10 euro. Nettbrettet er proppfullt av video, musikk, spill og aviser. Finnairs Skandinaviasjef Kenneth Gillberg sier at dette er et ledd i selskapets oppdatering av forn?yelsestilbudet ombord i forkant av 90-?rsdagen den 1. november:

? Nettbrettet har definitivt potensiale til ? revolusjonere underholdningen ombord. Det har vesentlig lavere vekt og er lettere ? holde oppdatert enn andre alternativer, hvilket gir de reisende en mer interaktiv opplevelse. Hvis satsingen p? nettbrett blir et vellykket konsept, vil vi selvsagt vurdere muligheten for ? implementere det p? alle fly.

Derfor velger du Finnair til Chongqing
Finnair ? som fyller 90 ?r den 1. november i ?r ? har de siste ?rene blitt en akt?r ? regne med i trafikken mellom Europa og Asia. I dag flyr Finnair til 13 byer i Asia. En av dem er Chongqing i Kina (bildet). Her er noen viktige grunner som taler for at du skal velge Finnair til Asia neste gang. ? Finnair flyr den raskeste veien til Chongqing fra Nord-Europa
? Chongqing er Finnairs nye snarvei mellom Europa og det s?rvestre Kina
? Opplev det virkelige Kina
? Smidig transfer i “Asiaterminalen” p? Helsinki flyplass
? Flerspr?klig lokalt kabinpersonale p? alle Asia-fly
? Finnair er regnet som et av de beste selskapene i Europa.
? Alle seter ombord har skjermer for individuell underholdning
? Beste komfort med stoler med sengestilling ombord p? klimasmarte Airbus A330
Enda flere butikker p? Helsinki flyplass
N? skal Helsinki flyplass bli enda mer shoppingvennlig. Finavia, som eier og driver flyplassen, satser millioner p? ? gj?re den s?kalte “Asiaterminalen” til Europas beste shoppingsenter. I tillegg til omfattende renoveringer av eksisterende butikker ved gatene 33 til 35 blir det ogs? et helt nytt shoppingomr?de med en mengde spennende og trendy butikker. Under ombyggingen vil butikkene ved gatene 32 til 38 holde ?pent som vanlig.
Finnair byr p? nye toppviner i Business Class
Finnairs viner har falt i smak hos de mest kresne vinsmakerne. I de siste tolv ?rene har vinene ombord blitt prisbel?nt ved rundt 15 forskjellige tilfeller. Alt fra Best Cellar in the Sky til Best Champagne. Akkurat n? finnes det en kolleksjon av n?ye utvalgte viner ombord i Business Class p? Finnairs langdistanseruter til Asia og New York. En titt i den aktuelle vinlisten ombord avsl?rer f?lgende godbiter:
Joseph Perrier Cuvée Royale Brut Champagne
Gustav Lorenz Pinot Gris Altenberg de Bergheim 2010 Alsace Grand Cru
Rabl Grüner Veltliner Käferberg 2012 Kamptal DAC Reserve
Clos Aux Plantes 2010, AC Saint Émilion Grand Cru
Bodegas Atteca Vielles Vignes 2011 DO Calatayudt
Château Lafauire-Peyraguey 2002, AC Sauternes
Kopke 30 Years Ols Tawny, Duoro Portugal
Alle vinene ovenfor kan kj?pes i “New Wine World Finnair Tax?Free Shop” p? Helsinki flyplass ved Gate 28. I begynnelsen av desember er det tid for ny oppdatering.
114 000 flere til Asia via Helsinki hittil Frem til 30. september i ?r har 1 337 622 passasjerer valgt Helsinki flyplass som sin gateway til Asia. Det er 114 307 flere enn i samme periode i 2012. Helsinki beholder dermed sin stilling som Nord-Europas i s?rklasse st?rste gateway til Asia og Europas fjerde st?rste til Japan. Det viser flyplasseieren Finavias offisielle statistikk for september 2013. Mest ?kte trafikken til Kina +20,2 %, S?r-Korea +9,6 %, India + 6,9 %, Hongkong +6,0 %, Japan +5,3 % og Thailand +2,7 %. Finnairs nye destinasjon Hanoi, som startet opp 14. juni, har hittil hatt 19 161 reisende. Flest passasjerer fl?y til Japan, Kina og Thailand.

Ikke g? glipp av Finnairs tilbud til Asia
N? er det tid for ? booke Finnairs fantastiske tilbud fra Oslo til Asia ? priser fra kun 3890 NOK tur/retur. Velg mellom Hongkong, Bangkok, Shanghai og mange flere spennende destinasjoner. Ikke g? glipp av Finnairs kampanjepriser i Business Class til Bangkok, Delhi, Beijing, Chongqing og Seoul. Bestill senest den 3. november. Les mer>>

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy