Transport

IF skadeforsikring valgte Hertz Bilutleie.

Integrasjon
Hertz har gjennom flere ?r utviklet systemer som sikrer en effektiv prosess fra skaden oppst?r p? egen bil til kunden sitter i en erstatningsbil. Disse innovative l?sningene var viktig da IF besluttet ? fornye avtalen med Hertz.
– Vi har v?rt godt forn?yd med leveransene fra Hertz. Integrasjonen mot v?rt skadesystem f?rer til at v?re kunder p? en enkel, rask og sikker m?te f?r den erstatningsbilen de ?nsker. Det er en service v?re kunder setter meget stor pris p?, sier Stig Grongstad, Leder Innkj?p Motor Norge i IF.
Hertz sine sertifiseringer og nettverk var ogs? viktig for IF
– Hertz har utleiepunkter overalt hvor v?re kunder ferdes. N?r en skade oppst?r er en erstatningsbil aldri langt unna. I tillegg har Hertz kvalitets- og driftssertifisering som sikrer gode og stabile leveranser, sier Stig Grongstad i IF.
Alt med mobilen
Hertz mener kunder som IF er med ? utvikle bedriften videre gjennom sine klare krav knyttet til teknologi, servicekonsepter og enkelhet for brukeren. N? skal det bli enda enklere ? hente ut en erstatningsbil p? verkstedet.
– IF er en stor og viktig kunde som vi er stolte av ? beholde for nye tre ?r. P? egen h?nd, og i fellesskap med IF, skal vi n? utvikle systemene videre. Et av m?lene er at man raskt skal kunne bekrefte og hente ut leiebilen med mobilen. Papirer som m? signeres og biln?kler som m? utleveres tilh?rer snart fortiden, sier Trygve Simonsen, adm. direkt?r i Hertz Bilutleie.

Om Hertz
Hertz er representert i mer enn 150 land p? samtlige kontinenter med over 10 000 lokasjoner som leier ut mer enn 33 millioner leiebiler per ?r.
I 1968 ?pnet Hertz sin f?rste lokasjon i Norge. Hertz Norge er i dag markedsledende med over 500 utleiepunkter over hele landet som blant annet dekker samtlige flyplasser. Leiebilfl?ten i Norge best?r av n?rmere 6 000 nye og moderne biler.

Samtlige lokasjoner i Hertz Norge er milj?- og kvalitetssertifisert gjennom standardene ISO 14001 og 9001 og OHSAS 18001 for arbeidsmilj? og sikkerhet.
Vedlagte filer

Similar Posts