Transport

Finnair k?ret til Europas beste flyselskap i Asia

Finnair k?ret til Europas beste flyselskap i Asia
N? har leserne av de asiatiske reisebladene TTG Asia, TTG China, TTG India, TTGmice og TTG-BTmice China stemt frem Finnair som Europas beste flyselskap. Dette ble offentliggjort nylig ved den 24. ?rlige reisemessen, TTG Travel Awards, der de beste leverand?rene innenfor reisebransjen ble k?ret. Det var tre ting som ga Finnair flest stemmer: punktlighet, service av h?y klasse og smidig transfer p? Helsinki flyplass.
Finnair i pluss etter tredje kvartal til Asia
Etter tredje kvartal i ?r har 1 278 200 passasjerer valgt ? fly den raskeste veien med Finnair fra Skandinavia via Helsinki til Beijing, Shanghai, Hongkong, Chongqing, Xián, Hanoi, Tokyo, Nagoya, Osaka, Seoul, Bangkok, Delhi og Singapore . Det er ?tte prosent flere sammenlignet med samme periode i fjor. I september m?ned hadde Finnair en fortsatt god ettersp?rsels?kning til alle sine fire asiatiske markeder: Kina, Japan, India og S?r?st-Asia. Antall solgte seter utgjorde 82 prosent. Pluss 3,5 prosent. Punktligheten var p? utmerkede 93,8 prosent. Totalt fl?y 153 000 passasjerer med Finnair til Asia i september. Antall reisende til Asia for hel?ret 2013 indikerer dermed 1,7 millioner.
Tre kofferter fritt til Asia i Finnair Business Class
Finnair har ytterligere forbedret bagasjereglene for deg som reiser til Asia i Business Class. Hvis flybilletten din har koden “3 PC” kan du ha med tre bagasjeenheter ? maks. 23 kg hver. ? Vi er veldig glade for ? kunne tilby v?re passasjerer i Business Class muligheten til ? ta med mer bagasje kostnadsfritt, sier Finnairs Skandinaviasjef Kenneth Gillberg.
Neste ?r ?pner Finnairs nye eksklusive Premium Lounge ved siden av den n?v?rende og prisbel?nte loungen ved Gate 36 i Asiaterminalen. Den nye loungen er ?pen prim?rt for Finnair Plus Platinum- og gullkortmedlemmer og deres gjester. Bes?kene kan nyte b?de dusj og badstue, varm mat, n?ye utvalgte viner fra Finnairs taxfree-butikker, kunst, design og et meget avslappet milj? i klassisk finsk design. Arkitekt er finske dSign Vertti Kivi & Co. Premiere v?ren 2014.
Finnair til ny terminal i St. Petersburg
Fra 7. desember begynner Finnair ? fly daglig til den nye Terminal 1 p? Pulkovo internasjonale flyplass i St. Petersburg. Finnair tilbyr ogs? doble daglige avganger til St. Petersburg fire ganger i uken, tirsdag, torsdag, fredag og s?ndag.
Brasils st?rste flyselskap blir med i oneworld
Finnairs flyallianse oneworld vokser. N? er det S?r-Amerikas st?rste flyselskap, TAM, som har blitt s?kalt “affiliate member”, hvilket inneb?rer at de p? sikt vil bli fullverdige medlemmer. Finnairs Skandinaviasjef Kenneth Gillberg ?nsker TAM velkommen:
? Det gir alliansen et bredere tilbud i hele S?r-Amerika. Finnairs kunder kan n? opparbeide seg Finnair Plus-poeng hos to s?ramerikanske flyselskap. Fra f?r er jo det chilenske selskapet LAN fullverdig medlem i oneworld. TAM flyr til 150 destinasjoner. I fjor reiste 480 millioner passasjerer med selskapet.
Ikke g? glipp av Finnairs rimelige flyvninger
Akkurat n? har Finnair rimelige flyvninger til blant annet Beijing, Delhi, New York, Shanghai, Singapore, Xian, Hanoi, Hongkong, Bangkok, Tokyo, Chongqing och Seoul ? for avreise fra Oslo.
Finnair flyr over 320 ganger i m?neden til Asia!
Beijing, Shanghai, Chongqing, Hongkong, Tokyo, Nagoya,
Osaka, Seoul, Bangkok, Delhi, Singapore, Hanoi og Xi´an.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #AGM   #BLUE   #EFB   #VARTA