Finnair 90 ?r ? satser videre

Finnair feiret sine 90 ?r den 1. november. Jubilanten er i full vig?r og er verdens eldste flyselskap. I dag er selskapet spesialisert p? trafikken mellom Europa og Asia. Finnair flyr den raskeste og mest klimasmarte veien til 11 destinasjoner i Asia. Dermed er Finnair i s?rklasse st?rst i Norden til Det fjerne ?sten, og den tredje st?rste operat?ren til Japan fra Europa. Finnairs Skandinaviasjef Kenneth Gillberg sier:
? Vi satser videre p? en ytterligere forbedring av forbindelsene mellom Europa og Asia, og v?r visjon er ? fordoble inntektene fra Asia-trafikken innen ?r 2020.??For deg som passasjer merkes jubileet f?rst og fremst ved en rekke oppgraderinger ombord: porselen og tekstiler fra Marimekko, nye friske menyer signert av finske stjernekokker og en storsatsing p? underholdningen med 72 filmer og 150 TV-programmer p? skjermen i stolryggen foran deg.
G? ikke glipp av Finnairs tilbud til Asia

N? er det tid for ? booke Finnairs fantastiske tilbud fra Oslo til Asia. Fra-priser:
Bangkok NOK 4830
Beijing NOK 4940
Chongqing NOK 4940
Dehli NOK 4010
Hongkong NOK 6170
Nagoya NOK 5600
Osaka NOK 6830
Seoul NOK 7610
Shanghai NOK 5640
Singapore NOK 5640
Tokyo NOK 6260
Les mer!
Finnair i pluss til Asia
Etter ti m?neder i ?r har 1 423 400 passasjerer valgt ? fly den raskeste veien med Finnair fra Skandinavia via Helsinki til Beijing, Shanghai, Hongkong, Chongqing, Xián, Hanoi, Tokyo, Nagoya, Osaka, Seoul, Bangkok, Delhi og Singapore. Det er 7,5 prosent flere sammenlignet med samme periode i fjor. ??I oktober m?ned hadde Finnair en fortsatt god ettersp?rsels?kning til alle sine fire asiatiske markeder: Kina, Japan, India og S?r?st-Asia. Antall solgte seter utgjorde 81,4 prosent. Pluss 3,5 prosent. Punktligheten var p? utmerkede 90,8 prosent. Totalt fl?y 145 200 passasjerer med Finnair til Asia i oktober. Antall reisende til Asia for hel?ret 2013 indikerer dermed 1,7 millioner.
Forh?ndsbestill maten ombord
N? kan du forh?ndsbestille maten ombord via nettet n?r du flyr i turistklasse innenfor Europa* med Finnair og v?r partner Flybe. P? menyen st?r fire varme retter og en frisk salat. Velg mellom f?lgende:? Biff Bourgogne??? Pasta Bolognese??? Chicken Korma med ris??? Enchilada med tomatsaus??? Salat med r?kt laksPrisen p? et m?ltid er ti euro ved forh?ndsbestilling og tolv euro ved kj?p ombord. Husk at det vil v?re et ganske lite utvalg av retter ombord. S? bestill helst p? Finnair Preorder Meals!* Gjelder ikke p? fly mellom Helsinki og Stockholm, St. Petersburg, Tallinn, Riga og Vilnius samt innenriks i Finland.
Finnair flyr over 300 ganger i m?neden til Asia!
Beijing, Shanghai, Chongqing, Hongkong, Tokyo, ?Nagoya, Osaka, Seoul, Bangkok, Delhi, Singapore.

Booke ditt eget sete ombord

Velg sitteplass og reserver et sete p? forh?nd i turistklasse p? Finnair. G? inn p? Min booking p? nettstedet v?rt. Husk at vi belaster en avgift for dette. Seteplass kan alltid reserveres uten kostnad i forbindelse med innsjekking, tidligst 36 timer f?r avreise.Sjekk inn ekstra bagasje billigereTa med alt du trenger og betal for ekstra bagasje p? nettet ? ved ? betale ekstra bagasje p? forh?nd kan du spare opp til 30 %. Du logger bare inn p? tjenesten Min booking med ditt etternavn og bookingnummer, eller se prislisten.Les mer!

Authors

Related posts

Top