Biler

Vinterdekk – ny kategori p? Prisjakt

Vinterdekk – ny kategori p? Prisjakt
? sammenligne dekkpriser er ikke alltid s? lett. Av og til st?r det annonser i lokalaviser og enkelte fagblader, men ofte drar bileiere bare til

? sammenligne dekkpriser er ikke alltid s? lett. Av og til st?r det annonser i lokalaviser og enkelte fagblader, men ofte drar bileiere bare til sin lokale dekkforhandler og velger et alternativ som finnes i deres sortiment. N? finnes endelig vinterdekk som en sammenligningskategori p? Prisjakt.
?Vi er sv?rt glade for ? kunne presentere vinterdekk som en ny kategori p? Prisjakt like f?r sesongen for dekkbytte setter igang?, sier Magnus Bengtsson, markedsansvarlig p? Prisjakt. ?Sommerdekk ble en kjempesuksess i v?r, og vi har n? store forh?pninger til at dette kan bli enda bedre. Vi ser at vi fyller en viktig funksjon for pris og kvalitetsbevisste bileiere, og med tanke p? at vi lister mer enn 9200 vinterdekk h?per vi at denne kategorien ogs? skal bli godt mottatt?.

Hvordan finner jeg dekk til bilen p? Prisjakt?
Sjekk hvilken dekkdimensjon du har p? bilen akkurat n? ? det st?r p? dekkene, men ogs? p? bilens vognkort. G? inn p? vinterdekk p? Prisjakt og klikk p? den dimensjonen som passer din bil i s?kefilteret.

Hvordan f?r jeg dekkene montert p? bilen?
De fleste onlineforhandlere av dekk samarbeider med lokale verksteder som tilbyr montering. En del kan sende dekkene direkte til verkstedet slik at de ligger og venter p? deg n?r det er p? tide ? bytte. Enkelte butikker tilbyr til og med direkte bestilling av monteringstid via nettsiden.

For mer info:
Les mer om: vinterdekk p? Prisjakt og hos Statens vegvesen.
eller kontakt Magnus Bengtsson, markedsansvarlig p? Prisjakt
[email protected]
Tel. +46 707-785- 564

Om Prisjakt:
Prisjakt er en del av mediekonsernet Schibsted og er en nordisk produkt- og prissammenligningstjeneste. Tjenesten hjelper forbrukere med ? finne rett produkt fra rett butikk til rett pris. Prisjakt jobber under en felles filosofi der medlemmene kan gi hverandre r?d og utveksle erfaringer i et diskusjonsforum. Akkurat n? lister Prisjakt 190 000 produkter fra 728 norske butikker. I tillegg til Prisjakt.no, driver vi sidene Prisjakt.nu i Sverige, PriceSpy.co.uk i Storbritannia og PriceSpy.co.nz p? New Zealand.

A to już wiesz?  Ford topper listen over globale merkevarer med h?y milj?faktor

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy