Biler r4 Sport

Uno-X blir generalsponsor for Tour des Fjords 2015 – 17

Uno-X blir generalsponsor for Tour des Fjords 2015 – 17
Pressemelding ? 13-08-2014 11:58 CEST

 

undefined

Tour des Fjords er et internasjonalt sykkelritt som bidrar til ? skape ?kt oppmerksomhet omkring sykling i Norge. Uno-X h?per at ?kt entusiasme rundt sykling i Norge, vil inspirere enda flere til ? velge sykkel i hverdagen.

Avtalen Uno-X har inng?tt er tre-?rig og i tillegg til profilering av Uno-X, inneb?rer den ogs? profilering av organisasjonen MOT som arbeider for varmere og tryggere oppvekstmilj?.

– Basert p? positive erfaringer som hovedsponsor for rittet i 2014, utvider vi samarbeidet til et generalsponsorat. I 2014 var rittet sv?rt godt tilrettelagt for ut?vere, st?tteapparat og publikum, og det ble en stor folkefest. Gjennom et bredt engasjement i norsk sykkelsport ?nsker vi ? inspirere til ?kt sykkelglede i Norge i ?rene fremover, sier administrerende direkt?r i Uno-X Gruppen Vegar Kulset.

Et 5 dagers etapperitt

Tour des Fjords, som f?rste gang ble arrangert i 2013, er et internasjonalt etapperitt med UCI kategori 2.1. Ogs? i 2015 vil rittet bli gjennomf?rt over fem dager. Sykkelfesten vil da finne sted fra 27. til 31. mai. Tour des Fjords vil fortsette arbeidet med ? utforme l?yper som utfordrer rytterne, skaper lokalt engasjement, og viser den enest?ende naturen som kan oppleves i fjord Norge til et nasjonalt og internasjonalt publikum. Tour des Fjords skal v?re et attraktivt ritt for lag fra World Tour`en samt for de beste norske proffene og talentene.

– Dette er den st?rste sponsoravtalen Tour des Fjords har gjort, og vi er sv?rt stolte og glade for ? ha f?tt Uno-X Gruppen som generalsponsor de neste tre ?rene. Uno-X viser et stort engasjement og interesse for norsk sykkelsport. Vi er ogs? veldig imponert over deres bidrag med ? fronte MOT i sine engasjement, sier daglig leder i Tour des Fjords Roy Hegreberg.

Enkelt og effektivt

Uno-X selger drivstoff enkelt og effektivt gjennom over 400 automatstasjoner i Norge og Danmark.

– V?r begeistring for hverdagssykling kan forklares med at vi liker enkle, effektive og fornuftige l?sninger. Vi h?per at enda flere vil la seg inspirere til ? oppleve gleden ved ? bruke sykkel i hverdagen, for eksempel til skole og jobb, avslutter Kulset.

For ytterligere informasjon:

Vegar Kulset, administrerende direkt?r Uno-X Gruppen, [email protected], tlf. (+47) 943 00 711

Roy Hegreberg, daglig leder Tour des Fjords, [email protected], tlf. (+47) 996 03 143

Reitangruppen best?r av fire forretningsomr?der:

REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen og Reitan Eiendom. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld og en eierandel p? 15,6 prosent i Axfood. Reitangruppens hovedkontor er p? Lade Gaard i Trondheim, som er Reitangruppens kulturelle og finansielle senter. REMA 1000 og Reitan Convenience har sitt operative senter i Oslo, mens Reitan Eiendom er basert i Trondheim. Uno-X Gruppen er basert i Oslo/K?benhavn.

Reitangruppens visjon er ? bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti st?rste selskap.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy