Biler

Tyremate.com bytter navn til Goodgrip.dk

I dag bytter Tyremate.com navn til Goodgrip.dk. Navneskiftet er en del av en internasjonaliseringsprosess som vi har igangsatt.

“I forbindelse med en stor nysatsing p? det danske markedet, bytter vi navn til Goodgrip.dk. Goodgrip er ogs? det navnet vi bruker i Tyskland og Storbritannia, der vi nylig har lansert v?re tjenester”, sier Torkel Hallander, som er daglig leder i bedriften.

Navnet “Tyremate” har flere fordeler og ulemper som har blitt veid opp mot hverandre. Kundene v?re har slitt med ? stave Tyremate, samtidig som at navnet er vanskelig ? huske. Dette ser vi blant annet p? s?keordene som betalende kunder har brukt p? Google.

Her er noen eksempler:
? Tiremate
? Tyremate.dk
? Tire mate
? Tyre mate.com
? Tyremates
? Tiremade
? Tyremade
? Tyremarte
? Tyremart
? Tiremate.com
? Tyremate dk

“Med den sterke utviklingen i Norden bak oss, er vi n? rede til ? ta steget ut p? det europeiske markedet. Danmark er et godt springbrett, mens Tyskland og Storbritannia uten tvil er de to st?rste og mest interessante markedene.” – Torkel Hallander, daglig leder

Torkel fortsetter ogs? med ? avsl?re ambisjoner om ? bli et av Europas st?rste navn p? dekkmarkedet.

“Vi er overbevist om at v?r fokus p? kundene, p? tjenester og informasjon gj?r det enkelt ? handle hos oss. Med et godt utvalg, de beste dekkene og gode priser kommer vi til ? bli en av Europas aller st?rste bedrifter innen dekkmarkedet.”
Bytt Dekk Norge A/S er et heleid datterselskap av Bythjul Norden AB. Bythjul Norden AB er ledende i Norden p? dekk og felger via Internett. Hele konsernet selger over 150 000 dekk og felger pr. ?r, og har sitt hovedkontor i Stockholm. Bytt Dekk Norge A/S har hovedkontor i Oslo.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy