Biler

Spar penger p? enveisleier

Som f?lge av at et stort antall leiebiler er spredd rundt om i landet, kutter Hertz det ordin?re enveisgebyret dersom en leiebil kj?res tilbake til

Som f?lge av at et stort antall leiebiler er spredd rundt om i landet, kutter Hertz det ordin?re enveisgebyret dersom en leiebil kj?res tilbake til sin eierstasjon.
P? grunn av lammelsene i flytrafikken i kj?lvannet av vulkanutbruddet p? Island ble det bestilt et ekstremt h?yt antall leiebiler p? enveisleie i slutten av forrige uke.

– Vi fikk over natten en rekordstor p?gang fra kunder med et akutt behov for leiebil. I l?pet av timer var sv?rt mange av v?re leiebiler spredd ut over hele landet og i Europa, sier salgs- og markedsdirekt?r Hallvard Nerb?vik i Hertz Bilutleie.

Til kunder med behov for leie av bil en vei er imidlertid dette gode nyheter.

– Dersom vi for eksempel har en bil st?ende i Oslo som tilh?rer v?r stasjon i Trondheim,kan vi tilby leie av denne bilen uten det ordin?re enveis gebyret til Trondheim. Man betaler da kun for selve leien, forteller Nerb?vik, som oppfordrer kundene til ? ta direkte kontakt med Hertz Booking i slike tilfeller ettersom tilbudet er p? fores?rsel. Er det biler som ikke skal p? retur, gjelder Hertz generelle standard vilk?r.

Nerb?vik kan ogs? opplyse om at Hertz har p? trappene en helt ny bestillingsportal for biler som skal i retur.

Kontaktpersoner, Hertz Bilutleie:
Administrerender direkt?r Trygve Simonsen, telefon 906 43576
Salgs- og markedsdirekt?r Hallvard Nerb?vik, telefon 906 20899
Hertz er verdens eldste og st?rste globale bilutleieselskap etablert i 1918 i USA. Hertz er tilgjengelig i over 150 land med mer enn 8.000 stasjoner. P? verdensbasis h?ndterer vi ca. 40 mill henvendelser og betjener ca. 30 mill reservasjoner ?rlig. I Norge er vi representert p? over 150 steder med ca 4.000 biler. Med dette antall stasjoner dekker vi alle flyplasser og de fleste bysentrum.

A to już wiesz?  Bo sentralt og kj?r milj?vennlig

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy