Biler

Slik f?r du den beste bilferien

Statistikk fra holiday autos viser at flere nordmenn enn tidligere planlegger ? leie bil i sommer. Som verdens st?rste formidler av leiebil har selskapet lang

Statistikk fra holiday autos viser at flere nordmenn enn tidligere planlegger ? leie bil i sommer. Som verdens st?rste formidler av leiebil har selskapet lang erfaring med nordmenn p? bilferie. N? deler man de fem beste tipsene innefor sommersesongen.
Fem tips for ? f? den beste bilferien
1. Se at du har bestilt avhenting p? riktig sted. Palma de Mallorca, La Palma og Las Palmas. Veldig like navn, men langt ifra hverandre. Tydelighet for leiebilkunder var ?penbart ikke i fokus da spanjolene d?pte ?yer og byer.

2. Egenandelseliminering gj?r at du kan f?le deg trygg. Velg alltid egenandelseliminering i forbindelse med bestillingen, det er billigere enn ? bestille forsikringen lokalt.

3. V?r kritisk til ekstra forsikringer. Har du reiseforsikring er det ofte ikke behov noen ekstra ulykkesforsikring. Krev ? f? det totale bel?pet ved bestilling

4. V?r oppmerksom p? skilt som opplyser om milj?soner p? visse franske og italienske steder. For ? kj?re inn i en milj?sonene kreves det at man har en spesiell tillatelse og har du uflaks blir du tatt bilde av og f?r bot.

5. Ha dokument som f?rerkort, leiekontrakt og leiebilfirmaets servicenummer lett tilgjengelig. Sjekk ogs? at leiebilformidleren har kundeservice p? et spr?k du behersker.
Selskapets erfaring viser at eventuelle bekymringer alltid l?ser seg. ? Selvom tusentall av nordmenn leier bil via oss hver m?ned og veldig f? opplever noe negativt vet vi at nordmenn liker ? v?re n?ye og forberede seg godt til reisen. Det er derfor vi ?nsker ? dele v?re erfaringer, sier Stuart Nassos, Nordensjef i holiday autos.
? Skulle noe mot formodning inntreffe s? kan man alltid ringe v?r kundeservice d?gnet rundt.
For mer informasjon, kontakt:
Richard Yams, Agera PR,
E-post: [email protected], Tel: +46 70 666 65 38
Om holiday autos
holiday autos er verdens st?rste leiebilformidler med leiebiler p? flere enn 5000 destinasjoner rundt omkring i verden. I Norden finnes holiday autos i Sverige, Norge, Danmark og Finland. holiday autos er et heleid datterselskap av holiday autos international som eies av Sabre Holdings, et av verdens st?rste reiseselskap. www.holidayautos.no
Original: http://www.holidayautos.no/Pages/PressArchive/prm110530/Default.aspx

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy