Ruukki planlegger id?konkurranse for effektiv st?yskjerming

Ruukki arrangerer en planleggings- og idékonkurranse for st?yskjerming som reduserer trafikkst?y. Konkurransen retter seg mot arkitekter, r?dgivende ingeni?rer, profesjonelle husbyggere og studenter. I tillegg til ? finne nye utseendemessige aspekter er konkurransens form?l ? samle utviklingsidéer for montering av st?yskjermen, samt for konstruksjonen og den tekniske funksjonaliteten. Konkurransen arrangeres i Norge, Sverige, Finland, Estland, Latvia og Litauen i perioden fra 10.4 til 31.5-2012.
– St?yskjerming er av stor betydning for boligomr?der. Den forbedrer trivselen p? omr?der i n?rheten av store trafikk?rer. St?l er et holdbart og formbart materiale som er lett i forhold til styrken og enkelt ? bruke i ulike varige, helhets?konomiske l?sninger som smelter inn i omgivelsene, konstaterer Petri Nieminen, direkt?r for bygging av infrastruktur i Ruukki. Id?konkurransen har to kategorier, en for studenter og en for n?ringslivet. Hovedgevinsten i kategorien for studenter er 20 000 kr. Proffkategorien har en hovedgevinst p? 50 000 kr. Hovedgevinstene i begge kategorier kan fordeles mellom flere forslag.
Konkurransebidragene b?r v?re l?sninger som i hovedsak er lagd av st?l og som passer for nordiske og baltiske forhold. Forslagene m? v?re nye og tidligere ubrukte. Det er ogs? mulig ? delta i konkurransen med en ?delidé? som har ? gj?re med st?yskjermens produksjonsprosess, montering, konstruksjon eller tekniske funksjonalitet. Konkurransens vinner utpekes i m?nedsskiftet mai/juni. Ruukki vil benytte idéene i produktutviklingen.
Konkurranseregler og deltakeranvisninger finnes p? adressen www.ruukki.com/idea
Mer informasjon: Markedssjef Johanna Harila: [email protected]
Mediekontakt Norge/Sverige: Johanna Parikka Altenstedt, kommunikasjonssjef, tlf: +46 (0)709 833532 [email protected]
Ruukki tilbyr sine kunder energieffektive st?ll?sninger for bedre bygg, arbeid og mobilitet. Ruukki er etablert i rundt 30 land og har ca. 11 800 ansatte. Nettosalg i 2011 var p? 2,8 milliarder euro. Selskapets aksjer er notert p? NASDAQ OMX Helsinki (Rautaruukki Oyj: RTRKS).

Authors

Related posts

Top