Biler

NISSAN UTVIDER SIN GARANTI I NORGE TIL FEM ?R

Nissan har besluttet ? utvide sin garanti i Norge til fem ?r. Den utvidede garantien vil v?re tilbakevirkende og gjelde alle biler som er levert av Nissan Nordic Europe til norske forhandlere og registrert i Norge etter 1. januar 2011.Nissan Nordic Europe har i dag besluttet ? utvide garantien i Norge for b?de personbiler og lette nyttekj?ret?yer fra tre ?r/100.000 km til fem ?r/100.000 km. Garantien vil v?re tilbakevirkende for alle biler som er registrert i innev?rende ?r, alts? fra 1. januar 2011.
?Vi er glade for ? n? kunne introdusere fem?rs garanti. Det har v?rt sv?rt viktig for Nissan ? sikre at vilk?rene for den nye fem?rsgarantien er 100 prosent p? linje med de gamle, slik at vi p? den m?ten kan tilby en reell merverdi for kundene. Garantien som vi n? introduserer er skikkelig gjennomarbeidet for ? sikre interessene til b?de kundene og forhandlerne?, sier P?l Simonsen, Country Manager for Norge, Nissan Nordic Europe.###

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med:
Frode Langli, Marketing Manager, Nissan Nordic Norge, +47 916 89 683, [email protected]

Du finner ogs? mer informasjon om Nissan LEAF og bilder her:http://newsroom.nissan-europe.com/no/no-no/LEAF/Product/Home.aspx Om Nissan i EuropaNissan har om lag 12 500 ansatte i sin europeiske virksomhet innenfor design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salg og markedsf?ring. I kalender?ret 2010 solgte selskapet 555 000 biler i 47 markeder i Vest- og ?st-Europa inkludert Russland. I tillegg produserte selskapet totalt 527 966 biler i sine fabrikker i Spania og Storbritannia.

Nissan Nordic Europe er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 170 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy