Biler

N? leier vi bil igjen

Under finanskrisen valgte mange nordmenn ? skj?re ned p? utgiftene, og som f?lge av dette valgte mange bort feriereisen. N? har det vendt, og verdens

Under finanskrisen valgte mange nordmenn ? skj?re ned p? utgiftene, og som f?lge av dette valgte mange bort feriereisen. N? har det vendt, og verdens st?rste formidler av leiebiler leiebilar, Holiday Autos, rapporterer at 12 prosent flere nordmenn leier bil i ?r sammenlignet med i fjor?ret.
? V?re tall viser tydelig at det har vendt i l?pet av 2010 og antall feriereisende og leiebilmarkedet f?lger med oppgangen, sier Tonje Engebretsen, Country Manager hos holiday autos Norge.
? I d?rlige tider sees reiser p? som luksus, men n?r optimismen er tilbake v?ger nordmenn ? unne seg mer.
Holiday Autos sin oversikt viser at bestillinger av leiebiler har ?kt med 12 prosent sammenlignet med foreg?ende ?r (perioden januar-juli). Tallene viser tydelig at nordmenn legger mer penger i sin feriereise igjen.
? 2009 var et bra ?r for holiday autos, til tross for finanskrisen, men i ?r har vi merket en stor ?kning sammenlignet med tidligere ?r. Trenden er p? vei oppover og vi forventer oss en ytterligere ?kning av biluteleie i l?pet av h?sten, sier Tonje Engebretsen.
For mere informasjon, kontakt:
Tonje Engebretsen, Country Manager holiday autos Norge, +47 99 15 94 66
[email protected]
holiday autos
holiday autos holiday autos er verdens st?rste leiebilformidler med leiebiler p? mer enn 5000 destinasjoner rundt omkring i verden. I Norden finnes holiday autos i Sverige, Norge, Danmark og Finland. holiday autos er et heleid datterselskap av holiday autos international som eies av Sabre Holdings, en av verdens st?rste reiselivsselskap. www.holidayautos.no

A to już wiesz?  Nordmenn gasser p? i Europa

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy