Biler

Lei et gyrokopter ? nordmenn om fremtidens transportmidler

Gyrokopter, teleportering eller h?yhastighets monorail? I forbindelse med at Holiday Autos setter i gang en kampanje i dag for ? feire at selskapet fyller 25

Gyrokopter, teleportering eller h?yhastighets monorail? I forbindelse med at Holiday Autos setter i gang en kampanje i dag for ? feire at selskapet fyller 25 ?r globalt, har de bedt nordmenn om ? se for seg hvordan vi kommer til ? forflytte oss i fremtiden.
– Det er utrolig nyttig ? h?re hvilke tanker nordmenn gj?r seg om fremtiden, og det setter i gang en rekke tanker hos oss om hvordan vi best kan hjelpe mennesker med ? ta seg frem p? veiene, sier Anna Madsen, nordisk markedssjef i Holiday Autos.
– Unders?kelsen viser at nordmenn tror elbiler vil bli et hyppig innslag i trafikken i fremtiden. Dessuten tror mange at milj?biler kommer til ? bli utviklet videre, med nye former for drivstoff. En del s? for seg mer radikale forandringer og forestilte seg transportmidler som gyrokoptere, h?yhastighets monorail og teleportering.
Fra unders?kelsen: Slik tar vi oss frem om 20 ?r
– Flere elbiler ? 30 %
– Flere milj?biler med annet drivstoff enn str?m/bensin ? 26 %
– Omtrent som i dag ? 23 %
Unders?kelsen ble gjennomf?rt v?ren 2012 og ble besvart av 1225 nordmenn.
– V?rt m?l er ? hjelpe folk ? oppdage verden, og vi ser ingen grunn til at vi ikke skal kunne leie ut gyrokoptere i fremtiden ? hvis det er det nordmenn foretrekker som transportmiddel, sier Anna Madsen.
Jubileumspriser som takk
Som takk for tilbakemeldingene og for ? feire selskapets jubileum, vil Holiday Autos tilby alle nordmenn 25 prosent rabatt p? de mest popul?re destinasjonene i september. Kampanjen starter i dag og g?r frem til 19. september. Den omfatter land som Spania, Italia, Frankrike, ?sterrike, Tyskland, Storbritannia og Island. Du finner mer informasjon p? Holidayautos.no.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Richard Yams, [email protected], Tel: +46 70 666 65 38
Om Holiday Autos
Holiday Autos er verdens st?rste leiebilformidler med leiebiler p? mer enn 5000 destinasjoner rundt omkring i verden. I Norden finnes Holiday Autos i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Holiday Autos er et heleid datterselskap av Holiday Autos International som eies av Sabre Holdings, et av verdens st?rste reiseselskap. www.holidayautos.no.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy