Biler

Invitasjon til frokostseminar om personbildekk

Goodyear Dunlop Norge har herved gleden av ? invitere deg til et kort og interessant frokostseminar om dekk.
Tirsdag 14. September fra kl. 08.45 til 11.00
Vi vil her oppdatere den norske motor- og bilpressen p? en rekke aktuelle temaer, blant annet

Finanskrisens effekt p? dekkj?perne og dekkindustrien
Generelle trender innenfor dekkmarkedet
Status p? nye EU-regler for merking av dekk, gjeldende fra 2012

Vi vil ogs? benytte anledningen til ? presentere to av v?re spennende nyheter for kommende vintersesong, b?de innenfor pigg- og piggfritt. Sistnevnte er en nyhet som kan f? stor innvirkning p? forbrukernes atferd n?r det gjelder valg av vinterdekk med eller uten pigg.
Dette blir s?ledes et innholdsrikt og interessant miniseminar, der det vil bli gitt anledning til ? stille sp?rsm?l direkte til ledelsen i den tekniske avdelingen for de nordiske land innenfor Goodyear Dunlop. Vi vil ogs? v?re representert ved ledelsen for Goodyear Dunlop Tires Norge AS.

Program:

08:45 Frokostservering

09:00 til 09:45: Finanskrisens effekt p? forbrukere og produsenter
Trender innenfor dekkindustrien og forbrukeratferd

09.45 til 10.00: Kaffe og fruktpause

10:00 til 10:45: Presentasjon av nye produkter fra Goodyear Dunlop

10:45 til 11:00: Nye EU-regler for marking av dekk fra 2012-
RSVP: Vi vil gjerne ha en tilbakemelding p? hvem som kommer, senest den 7. september- gjerne i form av et svar til: [email protected]

Med vennlig hilsen

Kristian Aslaksrud
Country manager
Goodyear Dunlop Tires Norge AS
Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Goodyear- er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 70,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 60 anlegg i 25 land over hele verden. Dunlop- er en av verdens ledende produsenter av h?ykvalitets- og ultrah?ykvalitetsdekk med en imponerende suksesshistorie innen motorsport. Dunlops omfattende motorsportserfaring har f?rt til nyskapende teknologier for dekk som produseres for hverdagskj?ring. Og Fulda, Sava, Kelly och Debica.

Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear kan du g? til www.goodyear.com. Hvis du vil ha mer informasjon om Dunlop kan du g? til www.dunlop-tires.no eller www.dunlopmotorcycle.eu.

Similar Posts