Biler

Hyundai viser teknologi og luksus

2014-modellen av Hyundais flaggskip, luksusmodellen Equus, er p? plass p? bilmessen i Frankfurt (IAA). Bilen gir et godt inntrykk av Hyundais tankegang p? den teknologiske og luksuri?se fronten.
Equus selges ikke i Europa, men blir godt mottatt i markedene den er laget for. Bilen ble titulert ?best luxury full-sized car for 2013? av motorjournalister i Midt-?sten, hvor bilen heter Centennial. Tidligere i ?r ble den ogs? vinner av luksusbilkategorien i ?2013 Ideal Vehicle Award? (IVA) som drives av bilforsknings- og konsulentfirmaet AutoPacific. Prisen er basert p? unders?kelser foretatt blant nybileiere i USA.
Hyundai Equus har en 429 hesters, femliters V8-motor under panseret, som er parret med en ?ttetrinns automatgirkasse. Bilen har bakhjulstrekk, og er for ?vrig godt tilpasset baksetepassasjerene, med massasjeseter, kj?leskap og underholdningssystem.
Les mer i den opprinnelige pressemeldingen og presseinformasjonen med tekniske detaljer (p? engelsk).
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Janne Laitinen   #Matti Morri   #Nokian Hakkapeliitta   #Nokian Tyres