Biler

Hyundai tilbake i WRC rally

Hyundai viser i dag en rallyversjon av sin i20 p? Paris Motorshow. Merket returnerer til VM i rally (WRC) etter ? ha v?rt borte fra motorsport siden 2003. N? bygges det opp et eget team som skal vise at Hyundai er helt i toppen mht teknologi i en av verdens t?ffeste motorsportgrener.
Men Hyundai er ikke nybegynnere innen motorsport. Allerede fra 1998 deltok de i fem sesonger med Accent. Denne gangen er det den nye i20 facelift som skal i ilden.
Hyundai er ogs? sterkt engasjert innen fotball som sponsor til UEFA siden 1999 med en avtale som strekker seg til 2017. Selskapet er ogs? bilsponsor for WC i skihopping og skiflyving.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 80 000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
PDF-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy