Biler

Hit bestiller vi leiebil til i siste liten

Nordmenn som bestilte leiebil i siste liten i sommer skulle som regel reise til Palma de Mallorca. Det viser et sammendrag Holiday Autos har gjort av bestillinger i juli og august.
– Vi ser tydelig av v?re bestillinger hvordan den regnfulle sommeren har f?tt mange nordmenn til ? fly s?rover p? en ?siste liten? reise, sier Anna Madsen, Nordisk Markedssjef i Holiday Autos.
– Mange vil ogs? bort fra turistbyenes fulle strender og vil heller finne sine egne sm? idylliske strender med en leiebil.
Palma de Mallorca topper listene tett fulgt av Malaga og portugisiske Faro. OL-byen London er ogs? med p? listen, dette kanskje fordi den spontanreisende var tvunget til ? bo langt utenfor byen p? grunn av de olympiske lekene.
– Det er ikke overrakende at Mallorca topper listen. Det er mye man kan utforske p? ?ya ved siden av de allerede kjente stedene, og ?ya byr ogs? p? et relativt behagelig trafikktempo, sier Anna Madsen.
– At USA ikke finnes p? topp 10 listen til tross for at leiebil er uvurderlig p? steder som Los Angeles og Miami er nok trolig fordi leiebil og reise ofte bestilles i god tid f?r avreise, ikke minst p? grunn av visumregler.
Hit bestilte vi flest leiebiler til i siste liten i sommer
1. Palma de Mallorca
2. Malaga
3. Faro
4. Alicante
5. London
6. Barcelona
7. Pisa
8. Nice
9. Chania (Hellas)
10. Lisboa
Det finnes ogs? ulemper ved ? vente og bestille leiebil s? n?rt opptil avreise, et eksempel kan v?re at popul?re bilkategorier ikke er tilgjengelige.
– Det er nesten alltid mer prisgunstig ? bestille dagen f?r avreise sammenlignet med ? bestille bil lokalt. Ofte er en hel uke med leiebil hos oss like dyrt som noen dagers billeie inklusive forsikringer hos den lokale bilutleieren, sier Anna Madsen.
Unders?kelsen ble utf?rt av Holiday Autos Tyskland og omfatter bookingsystem i alle land der selskapet har en virksomhet.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Richard Yams, [email protected], Tel: +46 70 666 65 38
Original: http://www.holidayautos.no/Pages/PressArchive/prm120829/Default.aspx
Om Holiday Autos
Holiday Autos er verdens st?rste leiebilformidler med leiebiler p? mer enn 5000 destinasjoner rundt omkring i verden. I Norden finnes Holiday Autos i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Holiday Autos er et heleid datterselskap av Holiday Autos International som eies av Sabre Holdings, et av verdens st?rste reiseselskap. www.holidayautos.no.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy