Biler

Goodyears nye generasjon med lastebildekk kommer snart

Goodyear kunngj?r i dag lanseringen av en helt ny generasjon med lastebildekk. To helt nye serier med lastebildekk vil bli lansert p? det europeiske markedet

Goodyear kunngj?r i dag lanseringen av en helt ny generasjon med lastebildekk. To helt nye serier med lastebildekk vil bli lansert p? det europeiske markedet i september: KMAX og FUELMAX, begge best?ende av styre-, driv- og tilhengerdekk. Navnene viser hva de st?r for: KMAX er Goodyears nye ?kilometerkonge?, bygd for optimal kj?relengde, mens FUELMAX er utformet for maksimal drivstoffeffektivitet. De nye dekkene tar fokus bort fra type operasjon, dvs. langtransport eller regionaltransport, og setter det p? ?konomisk prioritering, enten det er kj?relengde eller drivstoffeffektivitet. KMAX og FUELMAX handler om kostnadsoptimering og bidrag til l?nnsomhet for operat?rene som bruker disse dekkene.
De nye seriene vil gj?re det enklere for fl?teoperat?rene ? velge dekk. De vil n? kunne velge dekk ut fra fl?teselskapets type og behov og dermed prioritere enten kj?relengde eller drivstoffeffektivitet.
Uten ? kompromisse n?r det gjelder dekkets kj?reegenskaper p? noe omr?de, gir de nye Goodyear-dekkene den fleksibiliteten som er n?dvendig for ? kunne fungere godt b?de innen langtransport og regionaltransport ? hele ?ret.
Goodyears KMAX- og FUELMAX-dekk underg?r i disse dager grundig felttesting, og utvalgte europeiske lastebilfl?ter deltar i testingen. Resultatene av disse testene, samt mer detaljert informasjon om dekkenes attributter, kommer snart.

Om Goodyear
Goodyear er én av verdens ledende dekkprodusenter. De har cirka 69 000 ansatte og produserer sine produkter p? 52 anlegg i 22 land over hele verden. De to fornyelsessentrene i Akron i Ohio, USA og Colmar-Berg i Luxembourg arbeider for ? utvikle avanserte produkter og tjenester som setter standarden for bransjen b?de innen teknologi og kj?reegenskaper.
Goodyear Dunlop Europes utvalg av dekk for kommersielle kj?ret?yer og busser omfatter mer enn 400 ulike dekktyper i i overkant av 55 st?rrelser. Mange av verdens ledende produsenter av kommersielle kj?ret?yer monterer dekk fra Goodyear standard, inkludert DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania og Volvo. Goodyear leverer ogs? dekk til alle de st?rste tilhengerprodusentene. Med Fleet First, som omfatter servicenettverket TruckForce, ServiceLine held?gns veiassistanse, FleetOnlineSolutions administrasjonssystem p? Internett og Goodyear Retread Technologies leverer Goodyear det st?rste utvalget av tjenester i bransjen.
Du finner mer informasjon om Goodyear og deres produkter p? www.goodyear.com. 
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy