Biler

Goodyear UltraGrip Ice+ – Vinterens store testvinner

Goodyears nye nordiske piggfrie vinterdekk, UltraGrip Ice+, har blitt vinterens store testvinner i flere nordiske motormagasiner. Topplasseringen bygger p? dekkets balanserte egenskaper med bra grep p? sn? og utmerkede kj?reegenskaper p? b?de t?rr og v?t asfalt. NAF?s medlemsblad Motor* k?ret ogs? Goodyear UG Ice+ til testvinner, og karakteriserer det som ?best av alle p? sn?slaps, blant de beste p? v?t og t?rr asfalt, samtidig som det er st?ysvakt.?
Da UltraGrip Ice+ ble testet tidligere i ?r av den uavhengige testorganisasjonenTest World i Finland, som leverer tester till flere av de ledende motormagasinene og avisene i Norden, konstaterte de at dekket har betydelig bedre egenskaper enn samtlige hovedkonkurrenter. UltraGrip Ice+ har utmerket grep p? alle typer vinterf?re og Test World k?ret derfor dette dekket til ?Det beste piggfrie vinterdekk for nordiske forhold? [i].
B?de Test World og MOTOR fastslo at Goodyear UltraGrip Ice+, med sitt gode grep og enest?ende kj?reegenskaper, presterer best av alle dekkene i en samlet vurdering. Dekket f?r gode karakterer for sikkert grep p? asfalt. UltraGrip Ice+ kombinerar gode verdier p? b?de v?tt og t?rt med et trygt grep p? is og sn?. Dette er en kombinasjon som blir stadig viktigere i Norge for ? kunne kj?re trygt p? alle typer underlag i den kalde ?rstiden. UltraGrip Ice+ er i tillegg ogs? lett ? h?ndtere p? et av de kanskje vanskeligste f?rene, sn?slaps.
Det nye vinterdekket har med sine gode resultater som nevnt allerede blitt fremhevet som testvinner i en rekke ledende motormagasiner i hele Norden. Det finske bladet Tekniikan Maailma skrev om UltraGrip Ice+ at ?Dette dekket er et steg i riktig retning for utviklingen av piggfrie vinterdekk.?
? Vi er veldig glade for at UltraGrip Ice+ vant og fikk toppkarakter av Test World. Det viser at v?rt arbeide med innovativ utvikling og fokus p? sikkerhet har gitt uttelling. UltraGrip Ice+ er utviklet spesielt for nordiske vintre og vi er stolte av dekkets utmerkede prestasjoner p? alle typer vinterf?re, sier Magnus Lord-Arenander, produktinformasjonsanvarlig hos Goodyear Dunlop Nordic.
Dekket kompletterer Goodyears premiumserie av vinterdekk b?de med og uten pigger. Med den nye og innovative ActiveGrip Technology, som ble utviklet spesielt for UltraGrip Ice+ med ulike gummiblandinger og en ny hybridseip, f?r dekket bedre kontakt med underlaget. Dette er meget viktig, ikke minst p? isete f?re. Det gj?r at dekket passer like bra b?de p? landevegene og i storbyene, der piggdekkgebyr allerede er innf?rt mange steder.
En tidigere uavhengig test fra Test World viste at UltraGrip Ice+ samlet sett er 8 %[ii] bedre enn konkurrentene og har 11 %[iii] kortere bremselengde p? v?tt f?re. Dekket har ogs? 3 %[iv] kortere bremselengde p? sn? och 3 % [v] bedre kontroll p? is.
Ytterligere informasjon er vedlagt.

Om Goodyear
Goodyear er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 70,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 60 anlegg i 25 land over hele verden. Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyears produkter, kan du g? til www.goodyear.no. *Motor 2010, nr 10
[i] Sammenlignet med gjennomsnittlig ytelse for 3 ledende, samtidige konkurrenter. Testet p? sn? og is i januar 2010. Testet av Test World. Dekkst?rrelse: 205/55R16 94T. Testbil: Ford Focus 2.0 bensinmotor. Testet i Ivalo i Finland. Rapport nr.: TW20100032. Testet p? v?tt og t?rt underlag i januar 2010. Testet av Test World. Dekkst?rrelse: 205/55R16 94T. Testbil: VW Golf 6 V2.0 TDI. Testet i Mireval i Frankrike. Rapport nr.: TW20100032

[ii] Sammenlignet med gjennomsnittlig ytelse for 3 ledende, samtidige konkurrenter. Testet p? sn? og is i januar 2010. Testet av Test World. Dekkst?rrelse: 205/55R16 94T. Testbil: Ford Focus 2.0 bensinmotor. Testet i Ivalo i Finland. Rapport nr.: TW20100032. Testet p? v?tt og t?rt underlag i januar 2010. Testet av Test World. Dekkst?rrelse: 205/55R16 94T. Testbil: VW Golf 6 V2.0 TDI. Testet i Mireval i Frankrike. Rapport nr.: TW20100032

[iii] Testet mot tre ledende, samtidige vinterdekk fra v?re konkurrenter. Testet p? v?tt og t?rt underlag i januar 2010. Testet av Test World. Dekkst?rrelse: 205/55R16 94T. Testbil: VW Golf 6 V2.0 TDI. Testet i Mireval i Frankrike. Rapport nr.: TW20100032.

[iv] Testet mot tre ledende, samtidige vinterdekk fra v?re konkurrenter. Testet p? sn? og is i januar 2010. Testet av Test World. Dekkst?rrelse: 205/55R16 94T. Testbil: Ford Focus 2.0 bensinmotor. Testet i Ivalo i Finland. Rapport nr.: TW20100032.

[v] Testet mot tre ledende, samtidige vinterdekk fra v?re konkurrenter. Testet p? sn? og is i januar 2010. Testet av Test World. Dekkst?rrelse: 205/55R16 94T. Testbil: Ford Focus 2.0 bensinmotor. Testet i Ivalo i Finland. Rapport nr.: TW20100032.

Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Goodyear- er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 70,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 60 anlegg i 25 land over hele verden. Dunlop- er en av verdens ledende produsenter av h?ykvalitets- og ultrah?ykvalitetsdekk med en imponerende suksesshistorie innen motorsport. Dunlops omfattende motorsportserfaring har f?rt til nyskapende teknologier for dekk som produseres for hverdagskj?ring. Og Fulda, Sava, Kelly och Debica.

Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear kan du g? til www.goodyear.com. Hvis du vil ha mer informasjon om Dunlop kan du g? til www.dunlop-tires.no eller www.dunlopmotorcycle.eu.
Vedlagte filer
Word-dokument

Similar Posts