Biler

Goodyear lanserer nye dekk for tilhengere med lav plattform

Goodyear lanserer nye Regional RHT II 19,5- og 17,5-tommers dekk for tilhengere med lav plattform for bruk i for eksempel biltransport i b?de lang- og regionalfart, samt for tilhengere for tung last. Disse nye dekkene er utviklet for ? gi god operasjonell kj?relengde, utmerket grep p? v?tt underlag og lav rullemotstand. De oppfyller ogs? kravene i kommende EU-forordning 661/2009.
De nye 17,5- og 19,5-tommers Regional RHT II-dekkene, som erstatter Marathon LHT-serien med dekk for tilhengere med lav plattform, er ogs? spesielt utviklet for god holdbarhet. Det 4-ribbede m?nsteret gir god holdbarhet i kronen, den nye sporformen gir bedre sprekkmotstand og steinavvisning, og slitebanematerialet forbedrer ogs? motstandskraften mot skader. I tillegg gir kombinasjonen av en optimert hulromsform og slitebanematerialet god kj?relengde og godt grep p? v?tt underlag. De nye dekkene har betydelig bedre motstandskraft mot skader og gir utmerket kj?relengde og forbedret sliteprofil. De har ogs? 25 % bedre veigrep enn forgjengerne og 17 % bedre enn hovedkonkurrenten. Det utvendige st?yniv?et er bare 69 dB(A) [1].
De nye dekkene utnytter fordelene i Goodyears Max-teknologi og er laget med den nye KMax-teknologien. KMax-teknologi er en bestemt kombinasjon av dedikerte dekkegenskaper som er utviklet for ? tillatte mange ulike bruksomr?der og forbedre drivstofforbruket for ? redusere kostnadene per kilometer.
Enkelte dimensjoner av de nye dekkene gir ?kt lastekapasitet sammenlignet med forgjengerne, spesielt for bruk i lavere hastigheter. Dette kan v?re veldig fordelaktig i tungtransport.
OPPFYLLER KRAVENE I FORESL?TTE EU-FORORDNINGER
EU-forordning 661/2009 stiller nye, strenge krav for maksimale niv?er av rullemotstand og st?y. Niv?ene for rullemotstand og st?y for Regional RHT II-dekkene er innenfor de foresl?tte grensene. I tillegg til dette vil EU-forordning 1222/2009 (dekkmerking) kreve at alt teknisk markedsf?ringsmateriell for dekk for tunge lastebiler inneholder informasjon om dekkmerkingen for ? vise hvor effektivt dekkene oppfyller kravene til rullemotstand, veigrep p? v?tt underlag og st?yniv?.
VELLYKKEDE TESTER
Tester av Regional RHT II-dekkene ble utf?rt i samarbeid med biltransportselskapet BLG Logistics Automobil Transporte i Tyskland. De nye dekkene ble montert p? en toakslet Rolfo semitrailer og en identisk trailer ble kj?rt med dekk fra en konkurrent. I begge tilfeller ble dekkdimensjonen 245/70R17.5 brukt. Disse testene viste at kj?relengden for Regional RHT II-dekkene var gjennomsnittlig 6 % bedre enn konkurrentens dekk, og dette medf?rer en beregnet levetid p? opptil 170 000 kilometer p? den akslingen med mest slitasje1. Peter-Michael Beling, leder for vedlikehold av kj?ret?yer hos B.L.G Logistics Automobil Transporte, sa det slik: ?Vi har hatt gode resultater med de nye Goodyear-dekkene. Slitestyrken i stammen er forbedret, og det betyr at kj?relengden ogs? er forbedret.”
Se vedlagt word dokument för grafer!
Diagram ? se fotnote 1 nedenfor
Dimensjoner og tilgjengelighet
245/70R17.5 ? tilgjengelig n?
235/75R17.5 ? tilgjengelig n?
215/75R17.5 ? november
265/70R19.5 ? november
9.5R17.5 ? desember
285/70R19.5 ? desember
205/65R17.5 ? desember
245/70R19.5 ? desember
Goodyear Regional RHT II kan m?nsterskj?res og regummieres.1 Tallene for potensiell kj?relengde gjelder gjennomsnitt for begge akslinger m?lt under fors?k hos BLG Logistics med dekkdimensjon 245/70R17.5. Alle andre sammenligningstall som er angitt her, er basert p? interne evalueringer som er gjort p? Goodyear Innovation Center Luxembourg i l?pet av 2010 og 2011 med dekkdimensjon 245/70R17.5.
Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Goodyear- er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 70,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 60 anlegg i 25 land over hele verden. Dunlop- er en av verdens ledende produsenter av h?ykvalitets- og ultrah?ykvalitetsdekk med en imponerende suksesshistorie innen motorsport. Dunlops omfattende motorsportserfaring har f?rt til nyskapende teknologier for dekk som produseres for hverdagskj?ring. Og Fulda, Sava, Kelly och Debica.

Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear kan du g? til www.goodyear.com. Hvis du vil ha mer informasjon om Dunlop kan du g? til www.dunlop-tires.no eller www.dunlopmotorcycle.eu.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Goodyear Coach-dekkene   #Luxembourg   #Marathon Coach-dekkets   #Ultra Grip Coach-dekkene