Biler

Flere nordmenn velger leiebil i sommer – Katastrofen i Japan kan lede til brist

holiday autos, verdens st?rste formidler av leiebiler merker en ?kning av bestillinger i forbindelse med nordmenns sommerferie, sammenlignet med fjor?ret. P? visse popul?re destinasjoner begynner det ? bli vanskelig ? f? tak i noen bilkategorier, men den som er fleksibel n?r det gjelder bilkategori kan fortsatt finne mange muligheter.
? Vi merker en tydelig forskjell sammenlignet med fjor?ret, og flere velger ? bestille tidlig for ? sikre seg den bilkategori de ?nsker, sier Stuart Nassos, adm. dir. i holiday autos.
? De st?rre bilkategoriene er de som det f?rst blir vanskelig ? f? tak i, og vi jobber med ? maksimere kapasiteten slik at vi klarer den ?kende ettersp?rselen.
Nice har ?kt med 64 prosent
holiday autos sammenligning av bestillinger for sommerm?nedene fra juni til august, ble gjort i mars m?ned sammenlignet med fjor?ret, viser at destinasjoner som Nice har ?kt med 64 prosent, Milano med 36 prosent og Alicante med 26 prosent.
? V?r sterke krone bidrar til at flere velger ? leie bil i eurolandene, sier Stuart Nassos.
? Vi anbefaler alle som planlegger ? leie bil i Europa i sommer om ? v?re ute i god tid.
? N?r flere nordmenn leier bil for f?rste gang i utlandet vil vi ogs? p?minne om hvor viktig det er at han vet hva totalprisen p? leiebilen blir f?r bestilling.
Katastrofen i Japan kan lede til brist
Den store katastrofen i Japan kan p?virke tilgangen p? leiebiler. I sommerperioden er det h?ysesong for bilutleie og mange europeiske destinasjoner opplever ogs? i normale tilfeller en anstrengt tilgang p? leiebiler.
Japanske produsenter har siden katastrofen hatt vanskeligheter med ? levere bildeler til europeiske bilmodeller. Det p?virker blant annet popul?re feriedestinasjoner som Frankrike, siden det franske bilmerket Peugeot til stor del er avhengig av japanske bildeler. Utviklingen har f?tt visse bransjekjennere til ? sp? pris?kninger p? leiebiler p? opptil 30 prosent i sommer.
-Det er for tidlig ? si eksakt hvordan tilgangen p? leiebiler p?virkes, men for ? f? en s? bra pris som mulig anbefaler vi alle v?re kunder ? v?re ute i god tid, sier Stuart Nassos.
-Vi har ogs? en dialog med v?re leverand?rer for ? se hva vi kan gj?re for ? maksimere de ressurser vi har.
For mer informasjon, kontakt:
Richard Yams, Agera PR,
E-post: [email protected], Tel: +46 70 666 65 38
Länk till original: http://www.holidayautos.no/Pages/PressArchive/prm110418/Default.aspx
Om holiday autos
holiday autos er verdens st?rste leiebilformidler med leiebiler p? flere enn 5000 destinasjoner rundt omkring i verden. I Norden finnes holiday autos i Sverige, Norge, Danmark og Finland. holiday autos er et heleid datterselskap av holiday autos international som eies av Sabre Holdings, et av verdens st?rste reiseselskap. www.holidayautos.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy