Biler

Europas fl?ter har n? tilgang til en elektronisk drivstoffeffektivitetsenhet

Som en del av kampanjen med ? hjelpe kommersielle fl?ter med ? forbedre drivstoff?konomien, lanserer Goodyear Dunlop i dag et nettsted (www.fleet-fuel-efficiency.eu) som hjelper fl?tene med informasjon om ? redusere kostnadene og karbonutslippene.
I f?lge en unders?kelse der over 400 fl?tesjefer deltok, sier nesten en tredjedel (28 %) at mangel p? informasjon hindrer dem i ? oppn? st?rre besparelser n?r det gjelder drivstoff?konomi.
Webportalen og den beslektede Twitter-feeden (@efficientfleet) inneholder den nyeste bransjeinformasjonen: Goodyear Dunlops beste tips for ? hjelpe fl?tene med ? forbedre drivstoffeffektiviteten, og de beste eksempelstudiene n?r det gjelder milj?messig administrasjon av fl?ten.
Webportalen inneholder ogs? informasjon om Goodyear Dunlops kommende fl?tesymposium, kalt “Driving fuel efficiency in Europe?s road freight transport”. Arrangementet finner sted i Brussel i Belgia den 25. januar
Europeiske beslutningstakere, bransjeeksperter og transportforskere vil fortelle om de siste nyskapningene, de r?dende lovgivningstrendene og den nyeste forskningen for ? hjelpe fl?ter fra alle sektorer og regioner med ? forbedre den totale drivstoffeffektiviteten og redusere sine CO2-utslipp. Det viktigste foredraget vil bli holdt av Mr. Siim Kallas, som er Vice-president of European Commission and Commissioner med ansvar for transport.
“Vi ?nsker at nettstedet skal v?re et forum for fl?ter over hele Europa, og at det brukes til ? gi r?d, st?tte og informasjon for ? forbedre drivstoffeffektiviteten”, fortalte Boris Stevanovic, som er EMEA Marketing Director Truck Tires hos Goodyear Dunlop Europe.
______________________________________________________________________
Om unders?kelsen
Goodyear Dunlop ?nsket ? vite mer om utfordringene europeiske fl?teoperat?rer st?r overfor, og gjennomf?rte en kvantitativ unders?kelse med over 400 europeiske operat?rer innen lang- og regionaltransport mellom september og november 2011. Respondenter fra Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Polen og Benelux ble kontaktet via e-post og telefon og ble stilt 20 kvantitative sp?rsm?l om sine erfaringer og meninger om arbeidet med drivstoffeffektivitet. Resultatene av unders?kelsen representerte et bredt utvalg av selskaper i sektoren. 60 % var fl?ter med 1-50 lastebiler, 30 % var fl?ter med 51-250 lastebiler, og 10 % var fl?ter over denne st?rrelsen. De fullstendige resultatene vil bli offentliggjort p? Goodyear Dunlops fl?tesymposium 25. januar 2012.
Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhet som representerer ?tte land i Norden og Baltikum, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic best?r av omtrent 140 ansatte, og en del av produkttestingen finner sted i de nordlige delene av Finland og Sverige. Goodyear- er én av verdens ledende dekkprodusenter. Goodyear har omtrent 70,000 ansatte og produserer sine produkter p? mer enn 60 anlegg i 25 land over hele verden. Dunlop- er en av verdens ledende produsenter av h?ykvalitets- og ultrah?ykvalitetsdekk med en imponerende suksesshistorie innen motorsport. Dunlops omfattende motorsportserfaring har f?rt til nyskapende teknologier for dekk som produseres for hverdagskj?ring. Og Fulda, Sava, Kelly och Debica.

Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear kan du g? til www.goodyear.com. Hvis du vil ha mer informasjon om Dunlop kan du g? til www.dunlop-tires.no eller www.dunlopmotorcycle.eu.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Ford Ranger   #OFV   #Opel Norge   #Transit Courier