Biler

Elbil Norge: Autogruppen overtar distribusjonene av Buddy i Norge

Autogruppen Norge AS, landet eneste frivillige og frittst?ende kjede av selvstendige merkeforhandlere, tar med virkning fra 1. januar 2010 over distribusjonen av det elektriske kj?ret?yet “Buddy”.
Autogruppens medlemmer forhandler til sammen 36 forskjellige bilmerker, og gruppen vil gjennom denne avtalen styrke sin posisjon b?de i et forretningsmessig og milj?messig perspektiv.

Avtalen mellom produsenten Elbil Norge AS og Autogruppen Norge AS gir Autogruppen rettigheter og ansvar i Norge for ? etablere et tilstrekkelig forhandlernettverk for kj?ret?yene b?de p? salg og service.

Det elektriske kj?ret?yet Buddy har v?rt produsert siden 1992, og det finnes over 700 slike kj?ret?y p? norske veier i dag. Man har gjennom dette bevist at kj?ret?yet holder god kvalitet og har en god posisjon i markedet.

I forbindelse med lanseringen av den nye modellen “METROBuddy” h?sten 2009, har Elbil Norge AS og Autogruppen Norge AS funnet sammen og lagt grunnlag for et langsiktig og godt samarbeid som vil sikre en god distribusjon av kj?ret?yet og tilstedev?relse for kundene.

Innenfor omr?det elektriske kj?ret?y og biler vil den nye METROBuddy videref?re den solide posisjonen som Buddy allerede har, og det er partenes m?lsetting at den skal v?re markedsleder i Norge i tiden fremover.

Erfarne og kundeorienterte bilforhandlere landet rundt skal sikre at denne m?lsettingen blir n?dd.

For ytterligere informasjon kan f?lgende kontaktes:
Autogruppen Norge AS: Styrets leder Stig Morten Nilsen, mobil 911 77 890.
Elbil Norge AS: Styrets leder Terje Nakstad, mobil 907 34 410.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy

Tagi: #Finland   #Nettbutikken Byttdekk   #Nokian Hakkapeliitta   #Trygg E-handel