Biler

EasyPark telefonparkering lanseres n? i Levanger og Kongsvinger!

EasyPark lanserer n? i samarbeid med Kongsvinger kommune og Levanger kommune en sterkt etterpurt tjeneste som telefonparkering n? har blitt de siste ?rene. Tjenesten, som i dag er ? finne i de aller fleste kommuner med avgiftsbelagt bilparkering, yillater motorister ? b?de betale og styre sin parkering via mobilen.
EasyPark forenkler parkeringshverdagen til enhver motorist som fra tid til annen trenger ? parkere sitt kj?ret?y p? en avgiftsbelagt parkeringsplass. Med mobilen starter man enkelt en parkering i det man finner en ledig plass. Man kan velge ? fastsette et tidpunkt for n?r parkeringstiden skal utl?pe eller man kan la den st? ?pen inntil man selv velger ? avslutte den. Uansett mottar man et sms varsel 15 min f?r parkeringstiden utl?per og man kan da vurdere om det er behov for ? forlenge/utvide p-tiden.
Smidig, enkelt, tids- og kostnadsbesparende er n?kkelord EasyPark sine kunder bruker n?rde skal beskrive mobil tjenesten som inneb?rer at man slipper alt som har med mynter, kort, parkeringsb?ter, refusjon av parkeringsutgifter og stress ? gj?re.
EasyPark sin tjenste er tilpasset alle og enhver, det v?re seg i jobb- eller privatsammenheng om man parkerer mye eller lite. Dersom man velger ? benytte seg av EasyPark sin m?nedlige spesifiserte faktura samler man enkelt alle parkeringskostnader for en bedrift i én oversiktlig og revisorgodkjent faktura, som igjen sparer alle for all den tid og pes som har med administrasjon og refusjon av p-utgifter ? gj?re. For den ansatte inneb?rer dette en mye greiere hverdag med ?kt frihet/flekibilitet slik at den enkelte kan konsentrere seg om sin kunde/jobb og slippe ? bekymre seg for p-tid og faretruende p-b?ter.
H?dtering og drifting av p-automater er i dag en aff?re som er meget kostbar for landetskommuner. Denne kostnaden forventes at kommer til ? stige over tid da krav om sikkerhet i betalings?yeblikket stadig vekk vil bli strengere og dermed vil kreve dyrere software og hardware. EasyPark tilbyr en virtuell p-automat l?sning ved at den forvandler hver enkelt mobil til en personlig og ?b?rbar automat?. Dette betyr betydeligere lavere kostnader for kommunen samtidig som servicen for publikum forberedes.
Vi ?nsker Levanger og Kongsvinger velkomne i ordningen og h?per at stadig flere kommuner ser fordelene ved ? tilby EasyPark som betalningskanal.
Om du skulle ha noen sp?rsm?l vedr?rende saken eller trenge mer informasjon om EasyPark generelt kan du lese mer om oss og v?r tjenste p? www.easypark.no eller ringe oss p? tlf 03456.

Erik Oskar Audunhus, Business Developer
Tel: +44 03456 | [email protected]
EasyPark tilbyr en tjeneste som gj?r alt rundt parkering mye enklere, mer effektivt og ?konomisk – for selve f?reren, bedriftende jobber for og for parkeringsselskapet. Tjenesten formidles gjennom egen drift eller samarbeidspartnere. Easypark har 85ansatte fordelt p? egne kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. I begynnelsen av 2010 hadde gruppen175.000 kunder som tilsammen utf?rer 5.000.000 parkeringer i ?re. For mer informasjon se www.easypark.no
Vedlagte filer
PDF-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Ford Europas   #Rayong Thailand   #Som Europas   #USA