Biler

EasyPark og SAS EuroBonus i unikt samarbeid

Tjen SAS EuroBonus-poeng n?r du parkerer
I September 2010 lanserer EasyPark og SAS EuroBonus et omfattende og unikt samarbeid som inneb?rer at 1,7 millioner EuroBonus-medlemmer i Sverige, Norge og Finland n? kan parkere med mobilen og samtidig tjene poeng.
Samarbeidet som er unikt i sitt slag bygger p? at EuroBonus-medlemmer f?rst oppretter en konto hos EasyPark hvor man registrerer sitt EuroBonus-kort. I tillegg til en startbonus p? 1000 poeng tjener brukeren dessuten l?pende poeng ved hver parkering. Disse poengene kan siden brukes til? kj?pe bonusreiser eller andre bel?nninger fra SAS-EuroBonus. EasyParks n?v?rende kunder, ca 185.000 bilister – kan selvf?lgelig registrere sitt EuroBonus-kort n? i etterkant.
Med EasyPark mobilparkering starter bilisten enkelt sin parkering med mobiltelefonen gjennom ? p? forh?nd sette ?nsket sluttid p? parkeringen. Skulle ?rendet g? raskere eller ta lenger tid enn antatt, kan man enkelt stoppe eller forlenge parkeringen ved ? ringe v?r parkofon. Parkeringskostnadene samles og trekkes fra et kredittkort eller sendes p? faktura.
I tillegg til det mest ?penbare som flyplassparkeringer tilbyr EasyPark idag dekning over hele Norden og Tyskland i samarbeid med 170 kommuner og parkeringsselskap. EasyPark, som har v?rt p?markedet i 10 ?r, h?ndterer ?rlig over 5 millioner parkeringer som idag tilsvarer en anseelig del av storbyenes parkeringsomsetning.
Fordelene for bilistene er ?penbare! Utenom en stressfri hverdag hvor de slipper mynter, p-b?ter ogp-kvitteringer, sparer EasyParks kunder penger da de betaler for eksakt parkeringstid.
Om du har sp?rsm?l, vennligst kontakt:
Erik Oskar Audunhus
Forretningsutvikler EasyPark AS
Tel: +47 99 50 70 32
[email protected]
EasyPark tilbyr tjenester som gj?r parkering mye enklere, mer effektivt og ?konomisk for s? vel bilister, bedriftene de jobber forog parkeringsoperat?rene. Tjenestene tilbys gjennom egne virksomheter eller via samarbeidspartnere. EasyPark har 85 ansattefordelt p? kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. For mer informasjon g? til www.easypark.no.
Vedlagte filer
PDF-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Ivar Kristian Andersen